Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Na spotkaniach poznajemy ludzi...idą dalej w życiu z nami albo tylko się spotkaliśmy.
Ewaszko...Ty jesteś z tych , jak i Wiele Osób , zostałaś ze mną i włączyłaś się do pięknej akcji kwestowania i zobaczyłaś jak można ,, biegać ,, z puszką itd.Brawo.❤
Jestem też wolontariuszem w Hospicjum / recepcja- teraz zawieszona czasowo aktywność- pandemia/ ale mam nadzieję, że wiosną wrócimy i Pola Nadziei też.
Jestem w sztabie Pól Nadziei ....może wtedy Ktos?też dołączy w kwestowaniu z żonkilem.
Kochani ....dziękuję Wszystkim za wpisy i Każdemu z osobna...z życzeniami zdrowia....i dzisiaj tylko odpoczywam.❤
Wszystkich, których poznałam podczas mojego styczniowego pobytu w pięknym Kołobrzegu, serdecznie pozdrawiam i dziękuję za miłe chwile.
Szczególnie dziękuję - Ali
Mam nadzieję, że w przyszłości uda nam się ponownie spotkać