Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
a pro po Kołobrzegu
Jak na 01-02-2022 wygląda sprawa obostrzeń odnośnie tzw Tańców .
wg informacji zakaz miał obowiązywać do 31-01-2022.
Czy w pobliżu Mewy
Grają ?:
-Gryf
-Ikar
-Kielczanka
-Lech
-Chalkozyn
-San
No i Arka no ale tam z Mewy to kawałek drogi a nie zawsze pod Arką czekają Taxi aby dowieść do Uzdrowiska
Witam wszystkich. Zawitałem do Kołobrzegu. Woda zimna, plaża fajna i muzyka przy molo. Spiewała mloda dziewczyna..trafiłem akurat na kawałek Michaela Jacksona. Noga sama chodziła...a Ewaszki nie dostrzegłem. Jutro za dnia sie rozejrzę lepiej