Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
zbigniew165 pisze: 06 lut 2022 11:52
Witam
Marzenko, ale ten brak rozrywek tanecznych w czasie pobytu w Kołobrzegu o których piszesz nadrobiłaś jesienią przyjeżdżając do Świnoujścia.
Tak oczywiście,że nadrobiłam , ale to tylko tydzień , a sanatorium to 3 tygodnie
Już za mną zaczyna chodzić wyjazd jak się czyta tyle fajnych rzeczy , ale cóż na razie trzeba wziąć na wstrzymanie
Gienia Cześć
Myślę, że jeszcze w kwietniu nie zatańczysz, a ja poczekam na wyjazd komercyjny, aż wszystko się otworzy.
Pewnie pojadę z M.... nad morze, ale chyba ominę Świnoujście i Kołobrzeg i wybiorę mniejszą miejscowość tym razem.
Dziewczyny jesteście optymistkami, ale zobaczymy, czyje przewidywania się sprawdzą.
Oczywiście też bym się cieszył, jak by Wasze przewidywania się sprawdziły