Agat Cieplice

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Tomasz 2305
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2014 17:09
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 19

Re: Agat Cieplice

Post autor: Tomasz 2305 »

kruszynka pisze:Witaj Tomasz :) zadzwoń i zapytaj tak by było lepiej ,dzięki temu będziesz wiedział jak postąpić. :)
Dzięki za info.
Mam pytanie odnośnie basenu. Czy jest taka opcja, że lekarz w "Agat" zapisuje na schorzenia basen i korzysta się z niego np. w sąsiednim sanatorium. Jest to możliwe?

Naprawdę byłaś 10 razy w sanatorium? Jak często jezdzisz?
Tomasz 2305
Kuracjusz
Kuracjusz

darek pisze:Jestem ...
Hejka, Ty naprawdę byłeś 25 razy w sanatorium? To ile lat miałeś jak zacząłeś jeździć?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Tomasz 2305 pisze:
kruszynka pisze:Witaj Tomasz :) zadzwoń i zapytaj tak by było lepiej ,dzięki temu będziesz wiedział jak postąpić. :)
Dzięki za info.
Mam pytanie odnośnie basenu. Czy jest taka opcja, że lekarz w "Agat" zapisuje na schorzenia basen i korzysta się z niego np. w sąsiednim sanatorium. Jest to możliwe?

Naprawdę byłaś 10 razy w sanatorium? Jak często jezdzisz?
Naprawdę byłam :) :lol: o basen pytaj tych co teraz byli mają aktualne info ,ja nie korzystałam będąc w Agacie pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 70 razy

Post autor: darek »

Tomasz 2305 pisze:
darek pisze:Jestem ...
Hejka, Ty naprawdę byłeś 25 razy w sanatorium? To ile lat miałeś jak zacząłeś jeździć?

I zaskocze Cie POSIADAM nawet juz pozułkle wypisy z tych sanatoriow
a zaczołem jeździć gdy lekarz kazał Mi zadbac o Siebie co poniekąd wziolem Sobie do Serca.
A suma wziela się ztąd ,że potrafilem wroku byc Nawet i po 2 razy choc i zdarzały sie przerwy 2-3 letnie..
Chlopie Dasz rade :)
Tomasz 2305
Kuracjusz
Kuracjusz

darek pisze:
I zaskocze Cie POSIADAM nawet juz pozułkle wypisy z tych sanatoriow
a zaczołem jeździć gdy lekarz kazał Mi zadbac o Siebie co poniekąd wziolem Sobie do Serca.
A suma wziela się ztąd ,że potrafilem wroku byc Nawet i po 2 razy choc i zdarzały sie przerwy 2-3 letnie..
Chlopie Dasz rade :)
A to z NFZ czy z ZUS tak jeździsz?
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 70 razy

Post autor: darek »

..troszke odbiegamy od tematu mielismy oceniać obiekt
Ale Ci odpowien ,,zaczolem od ..zwiazkow ..zawodowych i nigdy nie korzystalem z zus
na wiecej Pytań pw
Tomasz 2305
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzięki za info. Z tego co tu czytam, to w "Agat" musi być fajnie.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Tomasz :) Agat jest sympatyczny Cieplice i okolice też .Zabierz więcej kaski są organizowane wycieczki :kwiat:
Pozdro :)
Awatar użytkownika
ewa11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2011 19:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: ewa11 »

Byłam w Agat, podczas mojego pobytu nie słyszałam aby ktoś miał ćwiczenia na basenie. Wszystkie zabiegi były na miejscu.
Potwierdzam opinie innych. Pokoje 1 i 2. Jedzenie dobre, dużo wycieczek, mili rehabilitanci, bardzo miło wspominam pobyt w Agat i chętnie pojechała bym tam jeszcze raz :)
Tomasz 2305
Kuracjusz
Kuracjusz

ewa11 pisze:Byłam w Agat, podczas mojego pobytu nie słyszałam aby ktoś miał ćwiczenia na basenie. Wszystkie zabiegi były na miejscu.
Potwierdzam opinie innych. Pokoje 1 i 2. Jedzenie dobre, dużo wycieczek, mili rehabilitanci, bardzo miło wspominam pobyt w Agat i chętnie pojechała bym tam jeszcze raz :)
Szkoda, że nie ma tam basenu. Ja uwielbiam pływać. Przed Tobą ewa11 nic straconego. Złóż podanie i czekaj. Zanim się obejrzysz, to już dostaniesz skierowanie. Może do "Agat".
ODPOWIEDZ