Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zbyszku..Ziutku..powitalaśmy Ewaszkę serdecznie i taki czas był na pierwszym spotkaniu NS...i na kolejnych których Ewaszka miała bez liku....i zostaną miłymi wspomnieniami a i z pewnością ,, wszystkich,,. nie ujawni dla Nas i zatrzyma tylko dla Siebie w ❤
Ewaszko...Kg żegna ⚘Ciebie ze słoneczkiem bo to i zaproszenie na kolejny pobyt.
Do zobaczenia..bezpiecznej podróży.
Ewasz ja również dziękuję za te wspólne zwiedzanie Kołobrzegu. Super że juz jesteś w domku. Dzięki Tobie miałem przyjemność poznać kilka uroczych Pan kuracjuszek z NS.
Hipokryt pisze: 06 lut 2022 15:23
A czy pamiętacie, jak tydzień temu Forumowicze kibicowali Wam podczas 30 Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy
Wszyscy byliśmy sercem z Wami widząc ten Wasz trud podczas migawek na małym ekranie
Jesteśmy bardzo dumni, że nasze Koleżanki forumowe pomagały w akcji zbierania funduszy dla chorych dzieci
30012020.jpg
Lepiej będzie dla ciebie jak to zdjęcie bezprawnie wykorzystane usuniesz. Nie masz prawa tykać moich zdjęć, czy to Jane?
Hipokryt pisze: 06 lut 2022 15:23
A czy pamiętacie, jak tydzień temu Forumowicze kibicowali Wam podczas 30 Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy
Wszyscy byliśmy sercem z Wami widząc ten Wasz trud podczas migawek na małym ekranie
Jesteśmy bardzo dumni, że nasze Koleżanki forumowe pomagały w akcji zbierania funduszy dla chorych dzieci
30012020.jpg
Skasuj to zdjęcie, to bezprawne wykorzystywanie wizerunku. Nie dostałeś pozwolenia na kolportaż!!!
Ewasz oczywiście Cię popieram i cieszę się, że wreszcie znalazł się ktoś komu sztuczki Hipokryta ze zdjęciami się nie spodobały.
Ale są też osoby, które dopingują Hipokryta w tym co robi i spodobał im się ten foto montaż Twoich zdjęć i nie tylko Twoich.
O cytatach już nie wspomnę, bo do dzisiaj mnie cytuje cytatami postów które napisałem kilka lat wcześniej.
Jak będziesz potrzebowała świadka do sprawy, to jestem do dyspozycji.
Pozdrawiam
Dziękuję Zbigniewie
Jego zachowanie przekracza tysiąckrotnie normy współżycia społecznego.
Zastanawia mnie dlaczego Admin to toleruje ale nie toleruje pomocnych linków i w ekspresowym tempie je usuwa
Pozdrawiam