Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Hm...wtedy miałam za mało lat aby oglądać te słynne skoki Fortuny .
Ale dalej to i owszem .
Jutro skoki indywidualne bodajże o godzinie 12-ej , nie liczę na medal ale chociaż na dobre wyniki naszych orłów . Chyba , że zdarzy się cud ?
dani888 pisze: 11 lut 2022 21:59
(...)
Jutro skoki indywidualne bodajże o godzinie 12-ej , nie liczę na medal ale chociaż na dobre wyniki naszych orłów . Chyba , że zdarzy się cud ?
Aktualnie odbywa się konkurs drużynowy i skaczą nasi nad Pekinem
Ja również na medal nie liczę, ale lubię wierzyć w cuda
Odległość między Pekinem a Zhangjiakou wynosi około 200 km.
Aż tak dalekie skoki to nie były .
Polska drużyna bez rewelacji, na miejscu przyzwoitym, ale niżej praktycznie się nie dało. To już byłaby katastrofa.
Na całej imprezie jedynie Kamil nie zawiódł, nawet mimo tego medalu Dawida. Takie moje zdanie.
Wracamy do zawodów o Puchar Świata.
Pozdrawiam.