Pogoda w naszym regionie
- bardzyk2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 cze 2020 14:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękowano: 7 razy
Re: Pogoda w naszym regionie
Dobrej nocki i spokojnej
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2018 19:45
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 3 razy
to cieszy i raduje, oby i wszędzie, wszak nocka zbliża się...nie wiem jak z pełnią księżyca, gdyż zbliżała się.. Najważniejsze, że przechodzi wietrzysko...oby było już ok... Dzień mieliśmy w godzinach przedpołudniowych nawet z ciemnymi chmurami i z burzą, krótka, grzmiało, a deszcz skośnie w pewnym momencie zaczął padać i to dość mocno i na szczęście krótko i przeszło..... Lekko około 13:00 nieśmiało wychodziło słoneczko... Być może, że jutro będzie też lepiej... serdeczności....dobrej, spokojnej nocki życzę .
P/S Słucham VII Symfonii Beethovena na TVP Kulturze, to najpiękniejsze chwile z tematem tajemniczym, gdzie trzeba myśleć całościową frazą, to inspiruje i upewnia, że niewiele trzeba analizować i wyciągać na zewnątrz czy też pokazywać nadmiernie własnej mądrości, bo piękno brzmi w osiąganiu odpowiedniego nastroju czy też klimatu.... zarówno w pogodzie jak i w muzyce... Cieszmy się, bo życie jest piękne z cudownymi tajemnicami pogodowymi. ... Polecam- Presto, ostatnią część VII Symfonii Beethovena ...już ku radości życia . Pozdrawiam serdecznie.......
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Pogoda w naszym regionie
Tak jest w "pogodzie forumowej"
A w pogodzie za oknem dziś ma być trochę spokojniej, lecz prawdziwe "ducie"
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2018 19:45
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 3 razy
U nas w Małopolsce słoneczko mocno świeci między chmurkami, z szumem wiatru naprzemian z chwilami bez słońca..
Deszcze wiem, że dla Ziemi potrzebne są. Mam nadzieję, że kolejny niż przeżyjemy spokojnie, bo w wielu miejscach w Polsce brak prądu jednak, to co słyszałam przez te wichury i połamane trakcje elektryczne czy też problemy inne, jak z połamanymi drzewami...
Wydaje mi się, że są miejsca gdzie bardziej wieje lub mniej.. Te wiatry są takie jakby z powiewami mocnymi co pewien czas... W zależności również czy są miejsca osłonięte, niżej też, czy położone wyżej i jakby wystawione na podmuchy, bez osłony...
Pogodnego nastroju życzę i mniej huraganów czy burz.. jednakże uważajmy...
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Staż sanatoryjny: 21
Pogoda w naszym regionie
Na Wybrzeżu dujefajne określenie od wczoraj, noc była do tyłu dziś powtórka...ech te wiatry.
Aktualizacja pogodowa w związku z powyższym... duje to gwara góralska
Nie jutro, a już najbliższej nocy, z Zachodu do Polski dotrze orkan Eunice
Meteorolodzy góralscy ostrzegają o podobnych zjawiskach, jakie miały miejsce wczoraj
Największe duje do 120km/h mogą wystąpić na Wybrzeżu oraz w górnych partiach Sudetów, gdzie wielkie duje mogą przekroczyć wartość nawet 150km/h
Uważajmy na siebie, zainteresujmy się najbliższymi i zabezpieczmy mienie przed atakującymi dujami
-
Gość
Ludzie bez dachu nad głową zostają...
Ech
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Kazimierz tutaj jest odpowiedź na Twoje pytanie.Człowiek, który zawsze chce być dowcipny, najczęściej bywa śmieszny.
Andrzej Majewski
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Hipokryt przysłał się do mnie jak ośmiornica a ja mam siedzieć cicho i być zadowoloną
Niektórych to nawet śmieszy...