DvdB, nie ma za co dziękować . Poza jakąś częścią osób, których interesuje w pierwszej kolejności życie wieczorne w kurortach , taniec , muzyka , śpiew i towarzystwo , pozostali chcą skorzystać przede wszystkim z zabiegów . Taka sytuacja jaką opisujesz niestety w pierwszej kolejności powinna zabezpieczyć Twoje potrzeby . Wiem , jest to takie trochę świństwo wobec współspaczki ale ... coś trzeba wybrać.
W ub. roku pojechałam do Buska chyba w drugim terminie po tzw otwarciu sanatoriów, wbito mi do głowy, że każda moja infekcja eliminuje mnie z zabiegów, robiłam wszystko aby nie dopadło mnie żadne przeziębienie.
W 2021 ponownie dostałam przydział do Buska , tym razem wiedząc , że sytuacja epidemiologiczna jest zła- zrezygnowałam , bałam się , że złapię to diabelstwo i co? do izolatorium mnie przetransportują , ani zabiegów, ani odpoczynku, jedynie pobyt poza domem i na dodatek w obrębie pokoju ... za który nota bene trzeba będzie zapłacić . Dlatego w takich przybytkach trzeba w pierwszym rzędzie stawiać na swoje dobro .
Dobrze, że koleżanka ma negatywny test ale trzeba uważać .
DvdB, zbieraj notatki i czekam na Twój opis
Natomiast ja , planuję na wyjeździe maj
Niedziela była przesympatyczna , jutro czas do pracy , pozdrawiam i dobrej nocy Państwu życzę