Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Państwa
Jestem tu nowy. Jeśli chodzi o muzykę to ja bardziej preferuj lata 50-te i 60-te.
Poza tym wybiórczo z lat 70-tych i kilka dosłownie współczesnych.
A to próbka https://youtu.be/aSM9NpsyLd0
Witaj Devil
Każdy ma swoje preferencje i każde może je tutaj zaprezentować śmiało. Mam dosyć szerokie preferencje muzyczne, chętnie słucham tego co Forumowicze prezentują. Uważam, że to jest wspaniałe, bo różnorodność pod każdym względem może nas bardzo wzbogacać.
Witaj Kleinehexe
Moja dyskografia to kilka tysięcy utworów i cały czas dokładam nowe bo okres 50 - 60 to 20 lat przepięknej muzyki i takiej już nie ma. Jak jadę do sanatorium to mam zawsze pełen pokój słuchaczy i przez 3 tygodnie utwór się nie powtórzy, no chyba że na życzenie to i bisy są