Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
lubelanka64 pisze: 23 lut 2022 15:10
lubelski NFZ pędzi jak pendolino.....we wrześniu złożony wniosek i już pobyt w Nałęczowie /Fortunata/, a wy ile czekacie????
Witaj- w jakim terminie wyjazd do Nałęczowa?
Ja wniosek złożyłam pod koniec września i dalej czekam.
Zosiu jeśli możesz to puść mi nr. telefonu na PW lub Maila to ci wszystko opowiem jak tam jest. Poczytaj też moje opisy z tego pobytu w temacie .
MSWiA BRISTOL w KUDOWIE ZDROJU Wpisz u góry z prawej w wyszukiwarkę to szybko znajdziesz.
Henrys66- 18.02.2022r pisałeś ,że masz numer 819, 21.02.2022 r. też ten sam numer 819 a 25.02.2022 r. piszesz ,że masz numer 875, numer zwiększył się zamiast spadać w dół?
Nie spotkałam się z taką sytuacją. Ja czekam dalej i u mnie numer powoli ale spada, mam numer 920.Pozdrawiam
henrys66- tak też myślałam, że może jakaś pomyłka ale nie byłam pewna bo wiadomo , różne są sytuacje.
Dziękuję za wyjaśnienie i przepraszam, ale już jak coś czytam to dokładnie i stąd później te pytania, bo lubię jasne sytuacje. Mam nadzieję ,że nie masz mi za złe. Pozdrawiam.