Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 sty 2015 00:03
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Re: Pogaduchy

Post autor: +alicja+ »

ufff, jest, nie uciekła, o Majce mówię😘 a z grila, najlepiej lubię piwko🤣
jak jest termin to reszta będzie dobrze, kciuki potrzymam i pomyślę🙂

do tych wanien, dopuścimy zimnej wody, niech Wam tyłeczki wymrozi🤣🤭😉

a teraz polatam, pozałatwiam to i owo☀️
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

A co Ty Alu oprócz piwa ,drożdżowego i zupy ogórkowej lubisz :?:
Coś mi się wydaje,że dogodzić Tobie,to nie lada kłopot jest :roll:
Już Ci Majka chciała zupą dyniową dogodzić,
to sama ugotowała i sama se zjeść musiała :twisted: :lol:

Kciuki trzymam :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 111 razy

Post autor: Felice »

Ja wróciłam z długiego, pięknego odświeżającego spaceru. Ci co byli u mnie wiedzą, że moja dzielnica jest zielona i na skraju Mazowieckiego Parku Krajobrazowego. Miejsc na spacerek jest ci u mnie dostatek i niekoniecznie wśród spalin.
Alicja, dobrze że jeszcze młodzież czasem słucha doświadczonych osób.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dzień dobry .
Nie brakuje na forum osób dla których dobra ,bez żadnych konfliktów atmosfera jest najważniejsza .
Ciągłe apele i prośby o zachowane kultury ,trafiają na coraz wyższy mur .
Kilka dni temu po przerwie i likwidacji poprzedniego konta (janusz 63 )wróciłem głównie dlatego żeby móc się dzielić swoją pasją i miłością do muzyki .
Czasem jak małe dziecko marzę o tym aby swobodnie , z humorem i wewnętrzną pogodą pogadać w tych najbardziej luźnych tematach .
Coś mnie jednak hamuje ,nie potrafię bez oglądania się na boki i widząc pogłębiającą się wręcz nienawiść ,zmusić się do takich beztroskich pogadanek .
Czy na prawdę nie można obejść się bez napadania na siebie ,czemu to ma służyć ,co ma udowodnić ?
Przyznaję że także kilka razy miałem takie konfliktowe sytuacje ,tych osób w większości na forum już nie ma ,a jeśli nawet kilka pozostało ,to nie podejmuję z nimi żadnych dyskusji ,bo nie widzę w tym żadnego celu i nie jest moim zamiarem wywlekać na zewnątrz sprawy które dla reszty uczestników forum są delikatnie to nazwijmy niesmaczne .
Nie chcę żałować że wróciłem i pewnie w większości pozostanę w temacie muzycznym ,mając nadzieję że to co złe na forum nie będzie uzewnętrzniane .
Trzymajcie się ciepło :kwiat:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 164 razy
Podziękowano: 78 razy

Post autor: Atina »

Princi Alicja chce nam dupki pomrozić :lol: ...a woda w basenie prawie brązowa .Sól z siarką :roll: nigdy takiego basenu nie miałam.
Dziewczyny no cóż ,aż strach się bać jak się włączy tv :?
Obiad ,spacer ....trzeba głowa przewietrzyć i nie tylko
Majka mama da radę 💪
Miłego dnia :kwiat:
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 sty 2015 00:03
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: +alicja+ »

Atina, gorzej jak Wam ten brąz zostanie🤭🤣

Domyślałam się, że wrócił ten chłopak, co tak pięknie grał😘i pamiętasz, że kiedyś, gdzieś, coś... 🤣🤭

miało mnie już nie być😲w portki wskakuję i wio... 😉
forumowicz

Alicja pamiętam oczywiście i to gdzieś kiedyś jest do dogadania , ale cały czas intryguje mnie to coś ;)
Ja już wiem kiedy wyruszam i gdzie ,tyle że w góry ,a Ty jesteś z tych miłośniczek wysokich kołobrzeskich fal :)

I cieszę się że jesteś w tej grupie ,która uważa że można posłuchać moich propozycji muzycznych 8-)
Dzięki :kwiat:
Gość

Post autor: Gość »

Janusz, Pasjonacie pamiętam Twojej wpisy...i tak pomyślałam, że chociaż jesteśmy różni po pierwsze nikt Ci nie może zabronić dzielić się pasją, taką jak muzyka. Dla innych to Fotozagadki, jazda na rowerze, szarady....to powinny być bezprzecznie bezpieczne tematy.
Ponadto widać wyraźnie, że oprócz przesympatycznych ale nigdy nie wypowiadających swojego zdania i będącym gościem w każdym z trzech wiodących tematów są forumowicze przywiązani do jednego z nich , piszący z ludźmi o bardzo podobnych poglądach i to naturalne bo sama tak mam.
Ale przecież nie musimy w tych luźnych tematach wchodzić sobie w drogę.
Pisz tam gdzie Ci serducho mówi.
Wiem jedno.... pozwalając na to na co pozwalamy obecnie więcej stracimy niż zyskamy, łącznie z decyzją o zamknięciu Forum.
Pisz....im nas więcej umiejących pisać prawdziwie i bez lukru tym lepiej, ciekawiej.
A Ci co tak wielbią ploteczki i wymianę prywatnych informacji (i informujących o tym głośnym szeptem) pozostaje pozdrowić.
Osobiście wolę być nielubianym kimś z własnym zdaniem niż lubianym ale nigdy nie zajmującym żadnego stanowiska lub działającego w kuluarach.
Obiecałam dzisiaj komuś bywać w jednym z tematów dla pasjonatów, zrobię to samo w temacie muzycznym, chociaż aby chociaż posłuchać i zakochać się w melodii jeżeli się uda.
Fajnie, że wróciłeś. :kwiat:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 111 razy

Post autor: Felice »

Janusz Twoja wiedza muzyczna jest tak rozległa, że trudno jej się oprzeć. Propozycje do posłuchania zazwyczaj trafiają w mój gust. Fajnie, że jesteś.
Majka pisanie prawdziwie czasem jest bolesne ;) , ale nieszczere jest jeszcze gorsze.
forumowicz

Majka uwierz że można się zakochać i czasem nawet zatracić w muzyce ,czego jestem żywym przykładem .
Tak więc zapraszam na przesłuchania :)

Felice lata spędzone z muzyką ukształtowały moje gusta i faktem jest że poruszam się po wielu gatunkach , zawsze tam gdzie doceniam to co stworzył dany artysta .To podróż w świat magii ,wzruszeń i czegoś czego czasem sam nie umiem nazwać . To jedna z tych przepięknych rzeczy z których można czerpać garściami ,wiedząc że nigdy się nie skończy :)
Dziękuję że także Ty masz przyjemność w słuchaniu tej mojej często bardzo osobistej i intymnej muzyki :)
ODPOWIEDZ