Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Tu Szalona Paczka

Post autor: Hipokryt »

Ja mam coś przyjemniejszego i optymistycznego...
GIENIA pisze: 25 lut 2022 15:25 Witaj Kleine :kwiat: oczywiscie , ze każdy jest mile widziany 8-)
(...)
Powiało optymizmem i radością :D :serce:
A przecież bywało inaczej :cry:

Oto przykład:
zbigniew165 pisze: 22 mar 2021 07:49 Pojawił się wszędobylski, a jest tu nie mile widziany. Pewnie chce z klonem przejąć kolejny temat na forum :twisted: :shock:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 259 razy
Podziękowano: 138 razy

Re: Szalona Paczka

Post autor: GIENIA »

Marku ... i po co do tego wracasz :?:

Jak dla mnie , wszyscy są mile widziani :serce:

Najgorsi sa Ci , co działają z ukrycia .... Obrazek
Gość

Post autor: Gość »

O! To, To!
Święta racja :D
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Dobry wieczór Szaleni :serce: :) .
Od razu przyznaję , że Kleinehexe nie przyjmuję tu pozytywnie i mówię wprost - jeśli ona zostaje , ja rezygnuję :( . Trudno , Wam wybór pozostawiam i liczę się z tym , że to będzie dla Was trudna decyzja . Wyjaśnię tylko dlaczego tak uważam - nie ufam tej Pani od dawna i w sumie myślę , że weszła tu aby tylko namieszać i powymądrzać się jak w innych wątkach .
Ale decyzję pozostawiam dla Was , najwyżej zniknę... trudno .
Chciałam pisać zupełnie o czymś innym ale w obecnej sytuacji piszę to co czuję i powinnam .
Pozdrawiam Ysy - Devil :serce: , pozostałych również cieplutko i prośba - nie traktujcie tego jak szantaż . Z tą Panią nic nie kojarzy się mi dobrze ... przepraszam .
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 259 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Jeszcze tego brakowało :lol: :lol: :lol:

Kleine mało znam , ale z tego co znam , nie weszła tutaj namieszać ... przeze mnie jest mile widziana tak samo jak i Ty Danii ... nie musisz odnosić się do jej wpisów , nawet czytać Jej nie musisz ...

Ludzie ... co z Wami :?: :?: dzieje się w świecie co się dzieje , w bliskim nam sąsiedztwie , jak mówi cytat ... nie znamy dnia ani godziny .... a my żremy sie tak na prawdę nie wiadomo o co .... WSTYD ...POLACY ... WSTYD ...

Dobranoc
Ostatnio zmieniony 25 lut 2022 20:57 przez GIENIA, łącznie zmieniany 1 raz.
Gość

Dani :serce: Tu nikt nikogo nie wygania. Jeśli ktoś chce być w Paczce i dostosuje się do reguł to wszyscy są mile widziani. Nie tolerujemy tu kłótni i naskakiwania jeden na drugiego. Jeśli ktoś ma coś do drugiej osoby to może ją ignorować lub zablokować i nie będzie widziała postów tej osoby i problem z głowy. Ale każdy ma wolną wolę i ja nie mogę narzucać kto ma być a kto nie. Jeśli ktoś zdecyduje się zostać to będzie nam miło a jak ktoś decyduje się odejść - trudno, choć nie powiem, z żalem.
Awatar użytkownika
bardzyk2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2020 14:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękowano: 7 razy

Post autor: bardzyk2 »

Gieniu :kwiat:

Nikt mnie nigdy do Paczki nie zapraszał, większość mnie nie zauważa, zresztą staram się nie wcinać w posty w tym temacie. Ale bez względu na to i bez zaproszenia, biję Ci Gieniu brawo na stojąco :!:
Pozdrawiam Wszystkich!
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Ok , zrozumiałam ...w takim razie wszystkiego dobrego Gieniu i Ysy (Devil ) .
To Wy macie swoje racje , powodzenia i zarazem dobrej nocki :( .
Pozdrawiam Was i resztę Szalonej Paczki , dokonaliście wyboru i ja to uszanuję .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Dziękuję osobom tolerancyjnym i wyrozumiałym za przyjęciemnie do Paczki, ale żeby nie być kością niezgody, poprostu się stąd wycofam, to żaden dla mnie problem.
Dani888 nie rezygnuj ze swojej Paczki bardzo proszę.
Gość

Bardzyku :serce:
To ja Cię zapraszam serdecznie w imieniu nas wszystkich. Wszyscy są tu mile widziani i im nas więcej tym lepiej i weselej.
Jeśli czytasz nasze posty to wiesz jakie są tu reguły i akceptujesz je lub nie i tyle :D
Nie ma tu nienawiści i wszyscy są sobie równi, (no ja jestem równiejszy) :lol: :lol: :lol:
Jeśli masz takie życzenie to:
Witaj Bardzyku :serce: w Szalonej Paczce. Jest nam niezwykle miło :serce: :kwiat:
ODPOWIEDZ