Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
oj oj dziś długo toczą się dyskusje Grażynka nie zawitała i dobranoc nie powiedziała
Dziś ostatnia sobota karnawału, czyżby szaleni zapomnieli, więc może na DO bra noc na zdrowie po drineczku
Okazuje się, że inaczej jest z rana a inaczej wieczorem
[/quote]
Drogi Hipokrycie a Słyszałeś taką ludową piosenkę:
Pytała się pani, pewnego doktora:
- Czy dobrze jest z rana, czy lepiej z wieczora?
- Dobrze jest z wieczora, by się dobrze spało
A z rana poprawić by się pamiętało
Też mi się podoba piosenka.
Zostałam w tak miły sposób poproszona o pozostanie, że nie potrafię odmówić. Obiecuję, że nie będę grać na skrzypcach, bo nie potrafię.
Marzenko, w piąteczek, piątunio też można kieliszeczk wypić, najlepiej ze wszystkimi na zgodę.
Ostatnio zmieniony 25 lut 2022 23:20 przez Kleinehexe, łącznie zmieniany 1 raz.
Miałam już nie pisać ,ale popieram Dani Dla mnie, napiszę szczerze zbyt prostackie .To takie pogaduszki spod budki z piwem Znikam stąd . Spokojnej nocy