Sanatorium ZNP Szczawnica

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Sanatorium ZNP Szczawnica

Post autor: Małgosia69 »

Bardzo proszę o opinię na temat Sanatorium ZNP w Szczawnicy. Strona internetowa zachęcająca, ale bardzo zależy mi na opiniach forumowiczów ,którzy tam byli na kuracji. :)
Wiem ,że jest to najwyżej położone sanatorium w Szczawnicy. Ale jak tam jest naprawdę ? :?: ;) Dziękuję bardzo za wszelkie informacje. :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Sanatorium ZNP Szczawnica

Post autor: andrzej1955 »

Witam ,Malgoniu popukaj troszke na Forum ,z tego co wiem masz dosc sporo opini na ten temat-zreszta dosc pozytywnych i swiezutkich,pozdrawiam i zycze milej Szczawnicy ;) :roll:
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuję Andrzeju1955 . Owszem o samej Szczawnicy jest dość dużo,ale o sanatorium ZNP niestety nic nie znalazłam.Chyba jestem gapowata. :o ;) Może jednak ktoś coś napisze. A może ty Andrzeju tam byłeś? :?:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,Malgosiu niestety nie bylem tam a miejce cudne-znam ten rejon turystycznie-krotka recenzja o tym San.-12 strona pozdrawiam ;) :roll:
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andrzeju bardzo dziękuję Ci za informacje. Są dość zachęcające. Nauczyciel ma fajne upusty dla pracowników oświaty,dlatego zastanawiam się nad wyjazdem tam. :) Pozdrawiam. A mozę jeszcze odezwie się ktoś ,kto tam był. :?:
ODPOWIEDZ