Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,
mam pytanie odnośnie wyboru pokoju. Dostałam przydział na marzec 2014 do Buska. Powiedzcie, w jaki sposób mam zarezerwować sobie pokój w tym sanatorium? Czy w tym momencie zadzwonić do nich i zarezerwować czy po przyjeździe? (ale wtedy może być jedynka jaką chce niedostępna). Podpowiedzcie.
Destiny,nic nie piszesz do którego sanatorium wyjeżdżasz. Pamiętaj ze nie we wszystkich sanatoriach robią rezerwacje. Ja byłam w Nidzie i tam można rezerwować jak również wybrać pokój już na miejscu...... pozdrawiam.
ewiko pisze:Destiny,nic nie piszesz do którego sanatorium wyjeżdżasz. Pamiętaj ze nie we wszystkich sanatoriach robią rezerwacje. Ja byłam w Nidzie i tam można rezerwować jak również wybrać pokój już na miejscu...... pozdrawiam.
Jadę do Oblęgorka. Czy ktoś wie jak tam zarezerwować pokój?
No własnie dzwoniłam dzisiaj. Pani powiedziała, że nie można zarezerwować, przyjeżdza się i wtedy jest przydział. Chciałabym jedynkę, bo jak przydzielą mi chrapiącą staruszkę to będzie kiepsko. Już przeżyłam traumę w szpitalu, jak leżałam na swoje schorzenie w kilkuosobowej sali. Była z nami 80 letnia Pani, której w czasie niemiłosiernego chrapania opadała sztuczna szczęka. Przepraszam, ale mam traumę do tej pory