Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cisza tutaj, cisza Alicjo...
Wszyscy albo na fb albo zaszyci pod kocykiem...
Takiego 8 marca to ja tutaj nie pamiętam...
Bez śmiechu, żartów, soczków i etc.
Jaka cisza ..jestem
Ja mam i róże i tulipanki i talonik do Rossmana. I lizaczka serduszkowego.
Ale w duszy mi nie gra... dobrze, że znam jedną taką wariatkę co lamy lubi ale kopru już nie
Spokojnego wieczoru dla wszystkich.
Czytam kolejna super książkę, poplulam dzisiaj maseczkę rano w pociągu "Awaria małżeńska". Polecam.
Do juterka
Bibi, dobre wiadomości są zawsze mile widziane. Ważne, że udało się i można odetchnąć.
Dziewczyny ze mnie życie zupełnie uszło, a święto? Jakie święto ? Dla mnie dziś ono ma twarz walczącej kobiety, matki modlącej się o życie dziecka.
Dzień dobry
Kolejny pogodny , chłodny dzień
Koniec świętowania ,inne smutne święto ,niespodzianka w pracy
Hello pogaduchy ,cisza w temacie
Prace wiosenne w ogrodzie ,szara codzienność
Zameldowanie w pracy ,pozdrawiam
Spokojnego pogodnego dnia
Dzień dobry
Kawa,herbata?
Byle jaki nastrój nie opuszcza mnie. Muszę włączyć tryb optymistyczny tylko pewnie nie za wiele to da. Taki dziś czas nastał, z nadzieją patrzyłam na koniec pandemii i wiosnę .
Dosiądę się Felice do Ciebie z kawą...
No niestety czasy mamy nieciekawe, przygnębiające lecz życie toczy się dalej.
Trzeba do przodu, nie wolno zatrzymywać się...
Jak to ktoś mądry powiedział: nadzieja umiera ostatnia...