Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Kolejny pogodny dzień
Atinka po kuracji ,Devil z przydziałem ,inni oczekują
Kolejka kołem , się toczy ,bliski numerek do przydziału ,nie dzwonię o zwrot
Późniejsza pora letnia ,będzie zadowalająca
Obecny czas w obliczu wojny ,smutne wiadomości
Rozpoczynam pracę ,miło pozdrawiam
Spokojnego , pogodnego dnia
Dzień dobry
Przywitam się z devilem i gratuluję mu przydziału do Borkowa...jedziesz o pięknej porze roku ...ja byłam w kwietniu..
podam Tobie link może trochę ciebie zaciekawi...ja byłam w Gryfie ale do Borkowa chodziłam przez las codziennie
Teraz pozdrawiam resztę Paczki
U mnie piękna pogoda słoneczna aż żal siedzieć w domu dlatego zaraz idę na kijki..po drodze odbiorę zamówienie na książkę...
W niedzielę idę na targi kwiatów..uwielbiam jak mam balkon w kwiatach...trochę mam odnóżek swoich ale może coś ciekawego będzie..podzielę się z córką...
Witam w słoneczny dzień. Dzisiaj święto panów , a mamy ich tu na forum w mniejszości ..króluje nam Ysy i dla niego najlepsze życzenia zdrówka i niech nam dalej ubarwia paczkę i bawi nas humorkiem Miłego dnia sympatycznym z paczuchy życzę
Witam, u mnie też pięknie słonecznie.
Dzień w domu więc trzeba trochę gratów wypchnąć i rzeczy.....czas ucieka
Całe auto wywiezione do Brata Alberta,jakieś mebelki zabrane ....
Dziś jeszcze dzień wnuka
Zapomniałam dodać ,wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mężczyzny
Toast Gieni ,wszyscy się dołanczamy
Ysy walizki nie trzeba ,bagażnik pojemny
Miło gadusiajcie