Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry,
co prawda jestem już po śniadaniu ale jestem taka sobotnio rozmemłana
Dzisiejsze śniadanko też jak dla mnie dość rzadkie : mleko gorące i biały ser ,
herbaty się chce jak Wam kawy
Dzień dobry
Słońce i kusz o matko trzeba chatę sprzątać po tym niebycie
Herbata jak najbardziej już jedna zaliczona.
Także zakupiłam czarne zamszowe na wysokim klocku tak jakoś...
Ja dziś poszaleję w kuchni
Miłego dnia
Dzień dobry
Moim planem na dziś jest…. brak planu. Nic nie muszę, ani gotować, ani piec, ani nic. Teraz herbatka w Waszym towarzystwie, a później spontan .
forumowicz pisze: 12 mar 2022 08:12
Kawkę kończę i pora na robotę domową . Gonię "na miasto" lubię w sobotę wstąpić tu i tam Co zrobić
Cudowna pogoda, słoneczko i lekki mrozik.
Wczoraj poszalalam kupiłam trzy pary butów, w promocji oczywiście. Szpilek, koturn brak
Pa
O jacie, szpilek brak
A ja się miałam właśnie po nie (czerwone) wybrać lecz apteka zjadła mi mamonę ech, zbankrutuję chyba przez te leki (wszystko na 100%) jak tak dalej pójdzie....
Poranne dzień dobry
Słońce i mróz za oknem, zapowiada się piękny dzień. Spacer bezwzględnie musi się odbyć.
Ewasz o 5.32 to ja kawy nie pijam , herbaty tez nie.