Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam. Proszę o lnformacje jaki jest czas oczekiwania na komisję w warszawskim oddziale ZUS (11 listopada). Wniosek złożyłam 16. 02.i oczekuje na wezwanie.
Pozdrawiam
Fajnie, że piszecie o terminach ze śląskiego Dziś się dowiedziałam, że mam jechać do sanatorium i termin ma być prawdopodobnie sierpień-wrzesień. Czekam na list z terminem i miejscem pobytu...
P.S. Narząd ruchu więc pewnie bardziej wrzesień mi wypadnie z tego co tu przeczytałam.
Witam,a ja dzisiaj dostałam listem poleconym orzeczenie,w którym pisze,że nie stwierdzono potrzeby rahabilitacji w ramach prewencji rentowej ZUS. Komisja odbyła się zaocznie.
Mam pytanie,czy jest opcja skorzystania z tzw.zwrotow w ramach prewencji ZUS?Oddzial Slaski,obecnie czekam na wyznaczenie terminu i pewne sprawy moga kolidowac pozniej z wyjazdem.Pozdrowienia dla wszystkich.
Zadzwoń do swojego ZUS-u i zapytaj , nie zrażaj się jeśli Cię "spławią" ,
możesz zadzwonić również do centrali ZUS do departamentu prewencji
powodzenia