Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Na razie cisza i spokój. Dzwoniłem do ZUS- dowiedziałem się że z kilkoma ośrodkami w Polsce została zerwana umowa. Czekać cierpliwie powiedziała miła pani.
O kurcze Ale porobiło się. . Zus chyba przeswietlił wszystkie swoje ośrodki. .? Daj znać proszę jak coś Ci przydzielą...Baaardzo ciekawa jestem
.Gołdap za blisko Rosji...W Augustowie nie wiem czy też Zus nie zlikwidował...o rany.....
Hejka!
Tak sobie pomyślałam o forumowym spotkaniu podlasiaków.Przyjeżdża taka jedna forumowiczka z Warmii i szykujemy wypad po 27-mym kwietnia na piwko gdzieś przy ratuszu.Chętnych proszę o zgłaszanie się.
Szczegóły po ustaleniu zainteresowanych.i kawałek pizzy do podziału.
Duszyczka pisze: 05 kwie 2022 17:01
Hejka!
Tak sobie pomyślałam o forumowym spotkaniu podlasiaków.Przyjeżdża taka jedna forumowiczka z Warmii i szykujemy wypad po 27-mym kwietnia na piwko gdzieś przy ratuszu.Chętnych proszę o zgłaszanie się.
Szczegóły po ustaleniu zainteresowanych.i kawałek pizzy do podziału.
Duśka a zgłosił się jeszcze ktoś ? Pogadam jeszcze z naszą ziomalką i może spotkamy się na tym piwku . Daj znać tylko kiedy to ma być , ok ?