Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam wszystkich rehabilitantów i proszę o pomoc jeżeli ktoś był i wie coś na temat sanatoriów w Ustroniu. Chciałabym jechać prywatnie na dwa tygodnie do Ustronia - mój budżet jest ograniczony dlatego chciałabym trafić do sanatorium w miarę taniego, ale z dobrą opinią. Przymierzałam się do TULIPANA - ale jak poczytałam opinie o brudnych , pachnących stęchlizną pokojach i materacach na których człowiek ze zdrowym kręgosłupem nie jest wstanie wyleżeć to zrezygnowałam z pobytu. Czekam więc na propozycje osób, które korzystały prywatnie z sanatorium i są zorientowane w kosztach i warunkach.
Rozważam również Szczawnicę ,ale bardziej nastawiona jestem na Ustroń.
Osobiscie polecam Tobie Równicę.Baza przyrodo-lecznicza w jednym obiekcie .
Zabiegi dobre .Obiekt duży ,ale ja byłam parę lat temu i tam chętnie bym powróciła.
Pozdrawiam
Witaj kozica55 Będzie ciężko połączyć , dobre warunki pobytu , dobrą rehabilitację i jeszcze niską cenę.Równica w tym względzie nie jest jeszcze droga a przynajmniej zapewnia rehabilitacje na dość dobrym poziomie i wszystko na miejscu.Możesz jeszcze pokombinować by mieszkać na kwaterze a na zabiegi dochodzić do jednego z wielu sanatorii , których w Ustroniu nie brakuje chociaż to też cenowo nie zbyt tanio ze względu na ceny zabiegów.Super warunki są w Róża MED I SPA i co ciekawe mają opcję rehabilitacja i odnowa biologiczna all inclusive ,wszystko bez ograniczeń.Życzę pomyślnego wyboru i miłego dnia
Watro przeglądając oferty sanatoriów zapoznawać się z promocjami .Często robią takie promocje 7-14 dniowe i wtedy można cos
ustrzelić życzę powodzenia Kozica
Dwa lata temu byłam prywatnie w Ustroniu w MUFLONIE.Wykupiłam pakiet 7 dniowy (ok.900 zł) z pełnym wyżywieniem (można taniej z obadokolacją) w pokoju jednoosobowym. Jedzenie, pokoje i obsługa - super. Trochę mało zabiegów, bo 2 w pakiecie, ale w tym miałam pełen masaż i jeden jeszcze dokupiłam.Nieograniczony dostęp do siłowni z dobrym sprzętem oraz do pola z mini golfem i można było wypozyczyć rower.No i widoki z pokoju nieocenione.W ub. roku byłam z ZUSU w Róży i też jest to fajne sanatorium.Prywatnie też można, ale ceny wysokie. O Równicy słyszałam bardzo dobre opinie, ale to jest sanatorium moloch,a ja nie lubię takich duzych obiektów.Też w tym roku chcę się wybrać prywatnie do Ustronia i szukam w internecie.Prawdopodobie skończy się na Muflonie, bo mają dobrą cenę.
Kozico55, mam prośbę, jak wyszperasz coś ciekawego to proszę daj znać - może skorzystam (mój mail:[email].pl).
Popieram opinie koleżanek iproponuję sprawdzić ofertę sanatorium ''Róża''w Ustroniu.Dodre warunki mieszkaniowe,baza zabiegowa bez zastrzeżeń i wszędzie blisko.Życzę miłego pobytu w pięknej okolicy
kozica55 pisze:Dziękuję Wam dziewczyny, idę więc szperać
Witam, Jadę 20-01-2014 r. w okolice Ustronia do Wisły na turnus rehabilitacyjny - sanatorium Jubilat oferują mi za 1460 zł 14 dni z zabiegami, basenem, sauną, siłownią. Jak będzie to się zobaczy i chętnie napisze po powrocie. Słyszałem, że w Wiśle jest mniej rozrywek niż w Ustroniu.
Pozdrawiam kozicę55, kruszynkę, smugę.
myszek