Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Kawka południowa wskazana , zapraszam
Piękne słoneczko, chociaż w przyszłym tygodniu trochę zimniej i deszcze
Gieniu kuruj się do poniedziałku trochę czasu- wyleczysz się. Możenie będzie już testów, bo maseczki i kwarantanne znoszą od poniedziałku
Miłego dnia Szaleni
Dzień dobry wszystkim
Gieniu kuruj się, oby nic się z tego przeziębienia nie rozwinęło.
Coraz więcej prac w przydomowym ogródku i mój kręgosłup daje znak, że czas na odpoczynek
Teraz szybki obiadek i dyżur z wnukami
Miłego dnia wszystkim
Kuruję się dziewczyny jak mogę .
Jutro zadzwonię do Iwonicza ( dziś mogą jeszcze oficjalnie nic nie wiedzieć ) , może testy nie będą już wymagane
Dziś dzwoniłam , potwierdzono , że ten turnus jest ostatnim , gdzie kwaterują nas pojedynczo
Dzień Dobry
Grażynka pomyła okna to poszłam w jej ślady, ponieważ mam tych okien bardzo dużo ( aż 3) to zaszalałam i też jedno umyłam, teraz odpoczynek
Zajrzę jeszcze do moich sokołów i poczytam. ..mogę odpoczywać zasłużyłam
Miłego popołudnia dla Waszystkich.....dzisiaj po moim osiedlu biegał zajączek. ...to nie żart. ...więc wiosna i Wielkanoc za rogiem.....
Nie nie sprawdzałam. .udało mi się zrobić zdjęcie. .nawet nie uciekał.,on oswojony bo plotka niesie że to są zajączki proboszcza zimą też sobie biegały po osiedlu...ale ile w tym prawdy to nie wiem...teraz już idę odpoczywać bo strasznie jestem urobiona ..........
Dzień dobry
Okna patrzą na mnie ,ale ja odwracam głowę
Dzień piękny słoneczny na urokliwym zadupiu
Ysy auto sprawne musi być ,daje człowiekowi wolnośc i wiatr we włosach
Miłego dnia Wam życzę
Koń by się uśmiał ,faktycznie jest to szalona paczka
A to można ....lubię NS za to że zawsze jest tu ciekawie
Dzień dobry
Cieszmy sie pięknie zapowiadającym ciepłym dniem⚘