Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witamy na Forum Pawle ,w prawym górnym rogu z lupką i napisem Szukaj masz wyszukiwarkę i po wpisaniu interesującego Cię Obiektu masz wszystko to co zostało tu napisane, i nie zakładaj kolejnych tematów bo potem się w nich pogubisz ,Pozdrawiam i Miłej lektury
pawel754 pewnie nie doczekasz się żadnych informacji w temacie Energetyka. Nie byłem w nim osobiście, ale przez osiem miesięcy w 2021 r przechodziłem obok niego codziennie kilka razy.
Pewną informacją jest to, że jest to po Henryku najlepsze sanatorium w Świnoujściu, bo usytuowane przy samej promenadzie i zejściu na plażę ok. 150 m, posiada własną bazę zabiegową, stołówkę i kawiarnię z codziennymi tańcami i co najważniejsze pokoje jedynki. Jest usytuowane w ścisłym centrum promenady i i strefy sanatoryjnej.
Pozostałe sanatoria w Świnoujściu nie posiadają zabiegów na miejscu, a niektóre też nie mają stołówek i trzeba dochodzić.
Z tego co wiem, to nikt nie narzekał z kuracjuszy na pobyt w Energetyku.
Sam kilka razy próbowałem ze zwrotów dostać przydział do tego sanatorium, ale nie udało się jak dotąd.