Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Re: Szalona Paczka

Post autor: Atina »

forumowicz pisze: 26 mar 2022 19:58 Witajcie.
Odchodzę i usuwam swoje konto. Ktoś z grupy donosi na mnie do moderatora i widać nie jestem tu mile widziany.
Bawcie się dobrze
Ysy !
Nie o to chodzi aby odchodzić bo ktoś coś ...żyj, bądź sobą niech ktoś to robi bo widocznie ,,musi bo się udusi ,, są tacy ludzie.
Jestem tu ponad 10 lat nie jedno ,,widziałam i słyszałam,,
Niedziela bez słońca niestety ...
Czas trudny bardzo niepewny bądźmy dobrzy dla siebie :serce:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

Devilku. :serce: ...Ty chyba żartujesz? ?? :shock:
Kapitan nie może opuścić swego statku... :evil: :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 255 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Witaj Duszyczko :serce: witajcie Wszyscy Szaleni :serce:

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

dani888 pisze: 26 mar 2022 16:53

Gieniu , przeziębienie przechodzi ? Bo wiem , że w poniedziałek masz mieć test przed wyjazdem .
Danii :kwiat: , dziękuję ... Już jestem zdrowa :) , a testów już nie robimy ... 8-)

Spokojnej niedzieli życzę :serce:
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Dzień dobry ,Ysy pamiętasz jak mówiłeś ,że jesteś Kaszubem i tak łatwo się nie poddasz :) Są tu na portalu szuje i to wieloletnie, tolerowane przez moderatora ,który ulega ich podszeptom :( Te tzw.szuje żywią się intrygami i donoszeniem ,a wciąż tu bezkarnie buszują ,cóż nikt na nich nie donosi .Przykre to bardzo ,że wartościowe osoby są niszczone ,a szuje zostaną i będą polować na kolejne wesołe i sympatyczne osoby. Bo kto ,jak nie oni muszą być na topie.Smutek mnie ogarnia ,ale nic to ,bo tym szujom właśnie o to chodzi ,aby pogrążyć innych .Miłego dnia dla całej paczki pomimo wszystko . :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Witam Wszystkich razem i każdego z osobna....cieplutkie i słonecznie Was pozdrawiam :kwiat:

Devil :kwiat: zostaw to wszystko i działaj dalej...nie odchodź....ja zrobiłam sobie przerwę i dobrze mi to zrobiło..ale konta nie usuwałam...nawet nie wiesz ile mnie przykrości spotkało tutaj na forum......ale jestem może trochę rzadziej ...ale silna bo tą siłę mi dała NASZA MARGOTKA :serce: unikam niedogodnych tematów jestem tylko w książkach i u Was...lubię czytać opinie o sanatorium...ale tylko o sanatorium...żadne inne spotkania mnie nie interesują.....................................

Pozdrawiam Was wszystkich i życzę spokoju...spokoju i jeszcze raz spokoju....

Ostatnio zrezygnował z kadry mój kapitan z siatkówki..Michał Kubiak...nie opuszczaj statku devil :kwiat:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Dzień dobry :kwiat:
Wiosenny pogodny dzień ,słoneczko bryluje po niebie :)
Trzeba spacerku ,pogoda wykorzystana w plenerze :)
Gienia ,zagościła z poranną kawusią 8-)
Devil ,założyciel tematu ,pozostań z nami :kwiat: 8-)
Można by pisać dalej ,ale tylko skrótowo ;)
Małgoś zagościła ,wszystko na temat :)
Spokojnej pogodnej niedzieli ,pozdrawiam :kwiat:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

GIENIA pisze: 27 mar 2022 09:31 Witaj Duszyczko :serce: witajcie Wszyscy Szaleni :serce:

ObrazekObrazek
Witaj Gieniu i wszyscy Szaleni!💞
Dziękuję za kawusię Gieniu.💞
Nie rozumiem ludzi.którzy dbają zaciekle czyjejś moralności zapominając o tym.że donoszenie jest najgorszym z grzechów. :evil:
Drogi podpierd......laczu...jeśli coś Ci nie pasuje...to nie otwieraj tego wątku...Proste... :evil:
DEVILKU..�proszę💞 czy chcesz abym umarła z nudy w domu??? :cry: Wracaj bo zaraz będę w stanie agonii....
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Możemy tylko się domyślać co poczuł Ysy , wiedząc , że osoba której okazał życzliwość , zgłasza Go o byle co .

Tak to jest , nie każdy ma twardą skórę .... i takie sytuacje dołują . Ysy , ta osoba zgłasza dosłownie Wszystkich , nawet tych , którzy Jej ( osobie ) dużo pomogli i serca okazali . Nie jesteś jedyny , olej donosiciela i tyle , a moderator .... jest zgłoszenie , musi być jakaś reakcja .... tak to działa . To nie jest tak , że moderator Twoje usuwa , a podobne nie ,...
Lesbijek nie usunął , bo ich nikt nie zgłosił ( ciekawe czemu ;) ) , On nie czyta forum , On działa tylko na zgłoszenia .

A Ty donosicielu , podpierda..czu - jak pisze Duszyczka :serce: , odpuść już , daj ludziom żyć , bo sporo osób poróżniłeś , podzieliłeś na tym forum , ludzi , którzy razem dobrze się bawili .
Większość z nas nie jest bez winy , tez mam swoje za uszami :oops: , ale otrzymałam drugą szansę na tym forum i doceniłam to ...... a Tobie ile razy można dawać szansę :?: pomyśl czasami , zanim naciśniesz ... wyślij .... nie depcz nikogo , a szczególnie ludzi , którzy jako nieliczni na tym forum , wyciągają do Ciebie rękę .
Pomyśl - proszę .

-
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Dzień dobry wszystkim :)
Czytam i oczom nie wierzę :roll:
Po raz kolejny ktoś, komu ewidentnie się nudzi znowu chce tu namieszać. Nie mogę tego zrozumieć po co i dlaczego :?: Tylko dlatego, że tu się dobrze bawimy :?:
Ysy bądź ponad to i nie odchodź :serce:
ODPOWIEDZ