Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
czy był ktoś ostatnio w Ustroniu Złocień jak z pokojami dla małżeństw trzeba być wczesnej żeby mieć fajny pokój bo nie do końca wiadomo a jadę w kwietniu może ktoś napisze jak zabiegi
Ostatnio zmieniony 14 lut 2022 21:46 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tutuł
jadę do sanatorium w kwietniu . Co znaczy pokoje wieloosobowe tzn ile max ?
Próbowałam dokupić jedynke ale już nie było. Nie przyjeżdżam dzień wcześniej i jestem przerażona pokojem wieloosobowym .
szkoda, ze nikt nie chce odpowiedzieć ile osób max w pokoju wieloosobowym w Złocień.
I czy pomiędzy zabiegami lub po zabiegach jest trochę czasu na wycieczki po górach
Małgosia69 pisze: 14 lut 2022 15:36
Byłam w październiku 2021r. Wszystko opisałam w Ocen sanatorium. Mam nadzieję że Ci pomogę swoim opisem. Pozdrawiam
Prosze napisz a ilu osobowe max sa pokoje wieloosobowe w Złocieniu?
I do której godziny sa zabiegi.
Malgos przepraszam że dopiero teraz odpisuję,ale ostatnio rzadko zaglądam na forum. Dla mnie jedynym problemem w Złocieniu były pokoje. Da pokoje trzy i czteroosobowe. A nawet studia gdzie do jednej łazienki było pięć osób. Dla mnie to stanowczo za dużo. Dlatego pojechałam dzień wcześniej. I nie żałuję. Zabiegi najczęściej są do 15.00. Choć spotkałam kilka osób które miały zabiegi około 16.00. ale to wyjątki. Mój najpóźniejszy zabieg był o 13.10. Niestety tuż po obiedzie. Ale na całe szczęście nie była to gimnastyka.. Nie martw się Malgos będzie dobrze. Najważniejsze to dobre nastawienie.
Dziękuję za odpowiedź . Niestety ze względu na starszych rodziców i odległość będę dopiero w niedziele ok 12. Trudno. Ale mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Cieszę się, ze jadę.
malgos121 pisze: 28 mar 2022 20:23
szkoda, ze nikt nie chce odpowiedzieć ile osób max w pokoju wieloosobowym w Złocień.
I czy pomiędzy zabiegami lub po zabiegach jest trochę czasu na wycieczki po górach
Moja mama była w Złocieniu w roku 2019 i była wtedy w pokoju trzyosobowym.Zabiegi zaś miała od godz.7.00 do obiadu 13.00-14.00