Świeradów Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
paweł
Na forum od: 17 lut 2012 15:21

Świeradów Zdrój

Post autor: paweł »

jadę do sanatorium 6.03.2012, kto jedzie z okolic Olsztyna
kajka13
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2012 21:07

Re: Świeradów Zdrój

Post autor: kajka13 »

Szkoda,że z Olsztyna, bo ja jadę w tym samym terminie ale niestety z okolic Gdańska i nie mam pojazdu a więc został mi tylko autobus.... :oops:
paweł

Witam i zapraszam do wspólnej podróży autobusem przez Warszawę.
kajka13
Kuracjusz
Kuracjusz

Niestety,ale dla mnie to tak jakby "wokoło: a wiec ja ruszam bardziej z zachodniej strony Polski a więc ze Słupska bo mam bezpośredni do Jeleniej Góry a potem do Swieradowa.Ja mam skierowanie do Domu Zdrojowego a Ty?
paweł

Ja jadę do ,, Gracji' z Warszawy o godz 22 do Jeleniej Góry.Napisz mi przez jakie miejscowośći jedzie autobus Twój a mianowicie czy przez Gdańsk.
kajka13
Kuracjusz
Kuracjusz

Niestety ale nie przez Gdańsk/nie ma bezpośredniego poza sezonem/ dlatego wybrałam ze Słupska przez Piłę..Poznań..Legnicę...muszę dojechać prawie 80 km samochodem ale potem już bez przesiadek do Jeleniej Góry .Chcialam jechać pociągiem z Gdyni do Wrocławia ale samej trochę strach w nocy więc zdecydowałam się autobusem.Wyjeżdźam 5.03 i w Swieradowie mam nocleg a potem do sanatorium,bo inaczej nie pasuje a Dom Zdrojowy nie przyjmuje wczesniej , nawet za opłatą...
kajka13
Kuracjusz
Kuracjusz

Gracja jest blisko Domu Zdrojowego ul. 3 Maja
paweł