Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja dziś miałam dzień kocykowy. Pożegnałam gościa, skończyłam czytać książkę, oczyściłam głowę z tego, co na mnie ciążyło... taki trochę dzień przemyśleń. Śnieg oglądałam tylko przez okno ... no nie, kłamię... sprzątnęłam go też z balkonu.
Felice , no nie to co Ty , to ile czasu głowy nie myłaś ? , żarcik oczywiście
Ja podobny miałam dzień, ale obiadek ugotowałam : barszcz burakowy a do tego ziemniaczki z okrasą - pycha
Głowę myję i to nawet dość często... dziś oczyszczałam ze złych myśli ... rozliczyłam się z przeszłością... tak umownie.
Życie jest tak nieprzewidywalne, że nie warto mieć żadnych zaległych spraw.
To tyle wymądrzania się