Dobrze że Jesteś...!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Re: Dobrze że Jesteś...!!!

Post autor: biedroneczka »

:serce:
.......gdy kogoś naprawdę kochasz, nie wyobrażasz sobie życia bez niego......... martwisz się, myślisz, tęsknisz..........po prostu chcesz, żeby On wrócił,
i nawet jeśli wiesz, że nie odszedł na zawsze, to i tak boisz się, że coś się może zmienić...
forumowicz

Post autor: forumowicz »

... nawet jeśli mocno kochasz pozwolisz mu odejść... do miłości :serce: trzeba dwojga, jak... do tanga. Niczego nie zbudujesz w pojedynkę...
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

.....podobno z przeznaczeniem się nie walczy mamy go przyjąć takim jakim jest ....... ;)
forumowicz

Samotność,to coś co coraz częściej jest naszym udziałem.Pęd życia,wieczny pośpiech,życie od weekendu do weekendu i co,nagle,,,,uświadamiamy sobie że zgubiliśmy gdzieś po drodze drugiego człowieka.Coraz rzadziej spotykamy się ze znajomymi,zapominamy o starych przyjaźniach,kolegach z poprzedniej pracy , i nagle sobie uświadamiamy że otacza nas coraz więcej obcych ludzi.A my zamykamy się powoli przed tymi ludźmi,bo coraz trudniej wyciągnąć rękę by kogoś poznać.Jadąc pociągiem ,autobusem co widzę :( ludzi wlepiający oczy w ekrany tabletów lub telefonów komórkowych.Gdzie te czasy gdy z zupełnie obcą osobą prowadziliśmy długie interesujące rozmowy,czy to w kolejce w sklepie,czy na przystanku autobusowym,na ławce w parku.Tak po prostu.A teraz jak zagadam, mur niechęci,zniecierpliwienia.Czy tak trudno otworzyć się na drugiego człowieka :?: Tylu ludzi samotnych nie mających z kimś porozmawiać,,,,,zatrzymajmy się może te parę słów,nasz uśmiech to jedyna przyjemna chwila mijanego człowieka.Dlatego,Dobrze że jesteś !!! :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Obrazek
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

.....Wiecie w życiu przeważnie jest tak że smutni ludzie starają się rozweselić i pocieszyć innych .....zastanawiałam się dlaczego tak jest ....i chyba wiem ...oni nie chcą aby inni się tak czuli jak oni ....chciałabym mieć w takim człowieku przyjaciela...bezcenne ....ja to wiem ...dobrze że Cię mam
forumowicz

Dobrze ,że jesteś Kochanie .
Zasypiasz przy mnie ,budzisz mnie zapachem swojego ciała nad ranem...
Dobrze że jesteś ,że będziesz gdy będę Ciebie potrzebowała ,o poranku o zmierzchu
O świcie ,gdy boso po rosie będę stąpała.

Dobrze że jesteś te trzy słowa wystarczą ,za te wszystkie ofiarowane mi chwile
Za promienie słońca wpuszczone do sypialni przez chwilę
Za kwiaty pachnące miłością kochanków
Dobrze że budzę się obok Ciebie każdego poranku.

Za to że jesteś kocham Twe serce i ciało
Chcę by na wieki tak już zostało. :oops: :oops:

Z mojej szuflady ze specjalną dedykacją .

[ obrazek zewnętrzny ]
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Przyjaciele spotykają się, aby się lepiej poznać i pokochać. Przyjaciele są szczęśliwi, gdy się spotykają, mówią sobie wszystko, kim są i czym żyją.

[ Luciano Cian ] :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

:kwiat: :serce: "...dopóki mam Ciebie - we wszys­tkim widzę sens..." :serce: :kwiat:
ODPOWIEDZ