Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Duże wietrzysko i pada .Jak mówią ludzie .Pogoda pod psem ,tylko mój pies takiej pogody nie lubi jak ja. jak taki wiatr to na pewno coś przyniesie. Oby nie zimę i śnieg. Brrrrrrrrr
A ja co..W Poznaniu dzis mam wszystkie pory roku pada..niebo zachmurzone,potem świeci slońce..ale jest bardzo silny wiatr..co potęguje odczucie chłodu..pozdrawiam z mojego miejsca na ziemi Poznania