Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Nuteczko teraz za spokojnie w domu?
Ja dziś od rana w rozjazdach głównie zakupowych. Trzeba zamknąć listę. Najpotrzebniejsze rzeczy nabyte. Jeszcze jutro odbiór wędlin i można zacząć okupować kuchnię.
Dzień dobry Pogaduszki
Jak na mnie to prawie świt
coś mi się śniło ale nie pamiętam dokładnie co , oczywiście podróż gdzieś
Święta idą za coś trzeba powoli się brać , właśnie fasolę do gotowania na pasztet wstawiłam
dobrego dnia
Ja już w domu. Lodówka pełna, gości teraz tylko wyglądać.
Jutro pieczenie mięsiw i ciasta. W piątek to już tylko dopracowanie szczegółów i zakup kwiatów.
Pogoda faktycznie cudna, ale zapowiadają duże pogorszenie, nawet z możliwością śniegu w święta.
Dzień dobry
Spóźniona dopiero , witam się z Wami
Zabiegany dzień ,jak to przed świętami
Wiosennie pogodnie ,kwiatki wystawione na balkonie
Na kawusię nie zdążyłam ,zakupy zrobione ,jeszcze ostatnie pozostały
Miłego popołudnia wieczoru ,pozdrawiam