Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Od Agata jakieś 200m po przeciwnej stronie ulicy jest hotel Cieplice a w nim... basen z którego zapewne będziesz mógł skorzystać za... dodatkową opłatą.
Seleno
W lutym otwierają dosłownie za płotem Agatu cały kompleks basenów. Ten o którym piszesz w hotelu Cieplice to w porównaniu z tym nowym niewielka miska.
Agat dzięki za tą wiadomość ,bo ta budowa ślimaczy się ,a miało być już w zeszłym roku skończone .Oby znów czegoś nie przesunęli i będzie można korzystać z term .
Smuga
tym razem jest to już pewne. Niemniej będąc w Cieplicach w listopadzie 2012 miało być oddane. Teraz bo pod koniec roku była już konferencja z okolicznymi dziennikarzami i właścicielami pensjonatów, hoteli itp.
Jest to tym razem pewne.
Dla tych, którzy lubią pływać do tego czasu polecam Tropicanę w Gołębiowskim w Karpaczu, nie jest daleko jeśli ktoś ma swój pojazd. Patrząc ekonomicznie lepiej pojechać do Karpacza niż na miejscowe baseny, czy to w hotelu Cieplice czy w Domu Zdrojowym.
Hej Agat,no to mam nadzieje że wreszcie skorzystam z tej przyjemności na miejscu.Bywam tam tak miedzy sezonowo kwiecień lub wrzesień to na bank popluskam się w nowych Termach.Przerobiłam już remont parku Zdrojowego i Norweskiego , to teraz już tylko na plus będzie.Cztery latka minęły a ile zmian,a co nie którzy mówią że nic się nie robi j robi się ,oj robi w bólach a jednak Pozdrawiam
Agat nie zazdrość tylko przyjeżdżaj , pospacerujemy i popływamy Ja zawsze pomieszkuje w Polonii ,kiedyś Hotel teraz Villa , wszędzie blisko i warunki całkiem , całkiem Pozdrawiam
Smuga
wiem, wiem gdzie jest ta willa to ten budynek na rogu tuż przy wejściu na główny deptak w Cieplicach.
...ach byłoby super się spotkać i jeszcze w takim miejscu
Od Agata jakieś 200m po przeciwnej stronie ulicy jest hotel Cieplice a w nim... basen z którego zapewne będziesz mógł skorzystać za... dodatkową opłatą.
Pozdrawiam
Hejka, dzięki bardzo za podpowiedź. Ja uwielbiam pływać. A, ze trzeba będzie zapłacić - trudno, się zapłaci.
W końcu to sanatorium jedzie się ....odpocząć