Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Widzę zapracowane Panie , a ja nie , żartuję , mam przerwę na śniadanie
Jutro troche więcej będzie zajęć , jakieś obiadowe półprodukty przygotować , warzywa umyć ,
stół przygotować , pieczywo kupić i odwiedziny na cmentarzu - i tak dzionek minie
Dzień dobry
U nas pada i padać będzie cały dzień...powietrze marzenie wiosnę czuć
Garkolandia ...no cóż jakieś ciasto zawsze sernik sałatka mięsko reszta na bieżąco to co każdy na Wielkanoc
Teraz czas na lub zapraszam i pozdrawiam
Dzień dobry
Pochmurny dzień ,deszcz wisi w powietrzu
Spóźniona ,zabiegane dni ,jak to przed świętami
Po pracy fryzjer ,wieczorem w domku
Córka ogarnia kuchnię kulinaria ,więc już się nie denerwuje
Zmykam czas goni ,pozdrawiam
Witam cieplutko po dobrowolnej corocznej przerwie.
Pozdrawiam Was życząc jednocześnie, by te Święta przyniosły dużo radości, spokoju, nadzieji. Przeżyjemy je każdy na swój sposób, ale niech nam towarzyszy to uniwersalne Wesołego Alleluja.
A te pozdrowienia od Nutki - no cóż, nie ukrywam że sprawiły mi wielką radość. Wypada się odwzajemnić, więc przyjmij Nutko indywidualne pozdrowienia i życzenia świąteczne. Oby zdrówko dopisywało, bo pogody ducha to Ci nie brakuje, i tak trzymaj.
Miłych spotkań przy świątecznym stole, mimo tego co się dzieje wokół nas.