Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
miło Was widzieć , dosiadam się z sałatką i herbatą .
Selenkę na później zgarnę
Nutko jaka roztropność mówi przez Ciebie
Ewaszko, bo Cię z chaty wymeldują
Mnie to się dzisiaj wszystko chce Bożenko,jakby mi skrzydła doprawili, to bym już odfrunęła gdzieś
Zaraz majstry wpadną i Ci klapnięcie minie na całe wakacje
Jakimi ideałami Basiu dopiero by mnie Bozia pokarała wianując mnie w nie
Bożenko , ale taki ideał idealny to nie byłby nudny (ideał w/g naszego wyobrażenia)
Mnie się chce, dzisiaj umówiłam się na randkę
Nutko nie marudź
Ty się do walizki Ewaszki zapakuj , ją w tym roku roznosi
randka dopiero w sobotę , dzisiaj to jakaś niespodzianka
No proszę...... randki, powery...... a ja zastanawiam się czy nie zrobić tak jak mój majster od przeglądu pieca CO. Zamówiłam go jesienią, by zrobił coroczny przegląd pieca........ zjawił się dziś
No nic....... czas ruszać do zajęć Miłego dnia życzę