Inowrocław "Kujawiak"

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Smerfetka1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2019 11:32
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 1 raz

Re: Inowrocław "Kujawiak"

Post autor: Smerfetka1 »

Dagna pisze: 22 kwie 2022 08:31 W skierowaniu z NFZ wpisany jest ZESPÓŁ SANATORYJNO-SZPITALNY "KUJAWIAK" czyli jest szansa, że w głównym budynku. Na miejscu pewnie się okaże, bo pani raczej nie będzie dzwonić. Pytam w czyimś imieniu, teraz wszystkie sąsiadki jak dostaną skierowanie to przychodzą na wywiad do mnie :D. Pozostałe informacje wyczytałam m.in. z Twojego opisu - bardzo dziękuję.
Skierowanie jest do sanatorium czy szpitala ?
Ja miałam szpital uzdrowiskowy i jest wtedy na 100% główny budynek.
Najlepiej zadzwonić do nich bezpośrednio i dopytać na numer podany na skierowaniu. Ja tak zrobiłam i dzięki temu miałam pokój o bardzo wysokim standardzie jak się potem okazało nie dla pacjentów szpitalnych. Miałam dużo szczęści, że trafiłam na bardzo sympatyczną i pomocną osbę.
Pozdrawiam :kwiat:
Dagna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2013 14:37
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Dagna »

Skierowanie do sanatorium, emerytka jedzie, może namówię, żeby zadzwoniła, albo pozwoliła zadzwonić w swoim imieniu. Dziękuję :kwiat:
Awatar użytkownika
Smerfetka1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2019 11:32
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 1 raz

Post autor: Smerfetka1 »

Dobry pomysł, żeby zadzwonić w imieniu tej pani. Jesteś kobietką bardzo pozytywną i pomocną, brawo. Dobro zawsze wraca 👏💗🌹
Pozdrawiam 🤗
ODPOWIEDZ