Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ZAGUBIONY pisze: 25 kwie 2022 00:11
Ojjjjj Honorko dopiero w lipcu będę w Lwigrodzie no to zarywaj trzymaj nie daj konkurencji zaciągnij do pokoju i uwiąż u kaloryfera , to nie rozwal tej Hawany bo może i ja tam się wybiorę fajnych zabiegów i towarzystwa oraz słoneczka .
Spoko nie rozwalę Ci tej Hawany,zostawię Tobie. Ja jestem dobra kobitka to się podzielę z kolezankami.Panowie to juz mają we krwi ,że pierwszego dnia obserwują a drugiego już łowią .Zabiegi mam takie jak chciałam,tyle że okrojone bo tylko 40 reszta dowalona woda pitną,będę musiała ruszyć ten temat tu na miejscu albo skontaktuje się z NFZ.Tiwarzystwi jest tylko brakuje słoneczka
adiutantka pisze: 25 kwie 2022 17:03
Honorka i jak w Krynicy, samochód zaparkowany? Ja już zaczynam pakowanie, dobrze że nie trzeba robić już testu, bez stresu
Auto zaparkowane.Juz się pakujesz ! Ja się pakowałam dzień przed na szybko .Nowe łazienki są piękne i Krynica też ,towarzystwo jest ,niestety pada ,zabiegi bardzo okrojone i to tylko w tym sanatorium jak się popytakam .Tylko 40 zabiegów ,a20 to woda pitną to jest ten minus tego sanatorium
Honorka nic nie wskórasz w sprawie wody, krenoterapia jest w pakiecie zabiegów , a w Krynicy to jest tzw dobro naturalne i jest obowiązkowy. Chyba, że jesteś ortopedyczna , po urazie lub zabiegu to wtedy wody nie dają.
Nie jest tak tylko w tym sanatorium Krynickim, w innych jest podobnie.
Felice moja córka we wrześniu mimo iż skierowanie było ,,szpital uzdrowiskowy - choroby ortopedyczne i reumatologia" to też dostała przez trzy tygodnie wodęTeż próbowała to zamienić na inny zabieg i niestety lekarz nie chciał ustąpić ale gdy powiedziała,że zapłaci za konkretny zabieg bo wie,że jej pomaga to bez mrugnięcia okiem wystawił zlecenie
Czyli krenoterapia 12? Wszystkich jest 52. Nie wiem jakie schorzenie masz. Mówię tylko, że mnóstwo ludzi to przerabiało i nic nie wywalczyli. Próbuj, moźe Tobie się uda. Picie wody dla nich jest normalnym zabiegiem
No właśnie i dlatego kuracjusz traci na zabiegach a ośrodek zyskuje bo NFZ za to płaci...choć są wyjątki...w roku ubiegłym gdy byłam w ,,Wiktorze" tam wodę dali do picia i owszem ale mimo iż była wpisana na karcie zabiegowej nie była liczona do zabiegów za które płaci NFZ...czyli wystarczy odrobina dobrej woli
Samosia Wiktor jest własnością firmy Cechini i woda również. Uznali , że mogą dać od siebie coś w prezencie kuracjuszom. W Polanicy w Wielkiej Pieniawie również tak było i podobna sytuacja bo jeden właściciel . Najgorzej jak są różne spółki i jedni drugim choćby za wodę muszą płacić. Wtedy odzyskują pieniądze z NFZ bo mają ten zabieg w pakiecie.