Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Właśnie tak ale spokojnie mam własny Internet tylko z komórki gorzej mi się pisze, wolę komputer. Trzymajcie się cieplutko oby więcej było takich rzeczowych opisów. Każdy ma jakieś preferencje ale ogólnie dobrze wiedzieć co i jak. Do całości trzeba się też dopasować.
wprawdzie nie jestem młodzieńcem ale samemu mozna dac sobie swoje wi-fi
W telefonie szukasz ustawień
Dajesz opcje udostepnij
W lapku dajesz szukaj wi-fi
PARUJESZ i masz swój net
Jest też opcja bo w Mewach są krążący informatycy z Uzdrowiska i może Cię podłaćzyć
ew Recepcjonistka musi dać tajemny kod do wi-fi
Tak jest w Perle .
Kod jest stały i przypisany do pokoju
2 x był ten sam