Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No jeszcze nie .....
Cieszę się, że za kilka dni będzie przydział ..... ale niestety wiele spraw ma wpływ na to, czy ostatecznie pojadę do sanatorium, czy też nie, więc póki co walizeczka jeszcze spokojnie leży w szafie.
Witam kolejeczkę.
A ja ciągle z wami. Numerek na dziś to 115. Ale ja cierpliwa jestem poczekam......może nawet spaść do 0. byleby miejscówka była fajna z dobrą bazą zabiegową.
lawenda pisze: 06 maja 2022 20:03
..... byleby miejscówka była fajna z dobrą bazą zabiegową.
A dlaczego Ty sobie Lawendziątko nie wydzwonisz tej dobrej bazy zabiegowej
Jakby Cię tak zaniosło w Beskid Sądecki w... maj/czerwiec,to stuknij/puknij w mój parapet
Na nartach pewnie nie, ale na deskorolce możemy śmignąć z jakieś górki
Pozdrawiam 🖐