Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
forumowicz pisze: 01 maja 2022 10:12ja chciałabym herbatkę z prądem o zachodzie słońca, myślę, że da się zrobić. Rankiem... śpię póki będzie można.
Marzysz....i jest....i o zachodzie słońca.a miejsce znasz?????albo wyszukaj...obok leżaki..hamaki...i blisko Andrzeja 1958 i Zosi...i Felice...a Ewaszkę razem zgarniemy...
Bo żesz znam... nawet w styczniu był klimacik. Normalbjey zaczynam się cieszyć....
Felice pisze: 01 maja 2022 12:47
Polanica? Ja o każdej porze roku pierwsza chętna.
Majka można też herbatkę pod gwiazdami... w moim apartamenciku jest piękny taras na dachu.
Aaaaa na tarasik też wpadniemy jak zapraszasz. Wkładkę przyniesie my. A Polanicy nie odpuszczę