Doprecyzowujmy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Doprecyzowujmy

Post autor: forumowicz »

Nasze myśli ,pytania ,potrzeby.
Pozwoliłam sobie nieśmiało napisac taki temat ,ponieważ czytam innych i sama popełniałam ten błąd kiedyś tutaj zadając i zadając pytanie:Czy ktoś jedzie do..........
Poproszę o kontakt ....Dlaczego nikt nie odpowiada .........czy nikt nie jedzie.... ;) :)
Tak postawione pytania mogą mieć tylko jedną najczęściej odpowiedż...... ciszę.
Ktoś czytając je myśli, po co komu wiedza o mnie czy jadę ,po co komuś nieznajomemu kontakt do mnie :shock: Dlaczego niby mam odpowiedzieć na czyjeś pytanie :lol:
Uscislajmy nasze pytania o wyjaśnienia ,o parę zdań więcej.Może wtedy łatwiej będzie temu komuś co jednak jedzie zrozumieć nasze intencje.
Pozdrawiam serdecznie :) :kwiat:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Doprecyzowujmy

Post autor: sztani »

Dodam nie precyzyjne tytuły postów .lakoniczne lub nie kiedy nie zrozumiałe .Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Popieram, szczególnie w działach sanatoryjnych. Jest to zresztą zgodne z regulaminem forum, gdzie w pkt. 2 proszę o jasne formułowanie swoich wypowiedzi. Często poprawiam nic nie mówiące tytuły, a przecież to one mają przyciągnąć innych internautów do kliknięcia w temat i być może udzielenia odpowiedzi autorowi postu. Znając jednak nieco świat internetu, nie liczę na zbytnie wzięcie do serca tego apelu. Dlaczego? A no dlatego, że pewna grupa internautów zawsze zaczyna od pisania, zamiast od czytania. Czytanie edukuje. Czytajmy, potem piszmy.
Pozdrawiam :)
adu2014
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2014 16:12
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: adu2014 »

Witam wszystkich :!: :!: :!:
Administrator ma racje trzeba DOPRECYZOWAĆ :o

Re: Świeradów Zd. Lukas 27.01.2014 ZUS
Postprzez adu2014 » 10 sty 2014 09:11

Witam wszystkich kuracjuszy.
Szukam osób które wybierają się do Świeradowa Zdroju sanatorium Lukas w terminie od 27 stycznia 2014r. z okolic Żory , Jastrzębie ,Rybnik , Gliwice i nie chcą jechać sami wolą podróżować w towarzystwie.Proszę o kontakt.

DOPRECOZYWUUUUJE :!: :!: :!:

,,Jestem żonaty , miły i uprzejmy , sąsiedzi mówią : inteligentny , poukładany i wie czego chce ,, :!: :!: :!:
Obiecuje że całą drogę ręce będę trzymał na kierownicy :lol: :lol: :lol:
Czy teraz dobrze :?:
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę :!: aby dojechać jak naj taniej :x :x :x czy tak to trudno zrozumieć :evil: :twisted:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Adu2014, czy to przekora z Twojej strony? Temat wątku w którym piszesz jest wystarczająco precyzyjny, podaje datę wyjazdu, miejsce docelowe w postaci miejscowości jak i konkretnego ośrodka. Jest wszystko co trzeba, więc nie denerwuj się, nie o takie tytuły nam chodziło.
Pozdrawiam ;)
adu2014
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Ja to jestem ,,niespotykanie spokojny człowiek tak jak Pawlak,, więc się nie denerwuje :lol: :lol: :lol:
Tylko drażni mnie ta bezradność ludzi :shock: :shock: :shock:
Po przyjeździe na miejsce płaczą jak to długo musieli jechać aby dotrzeć do celu :cry: :cry: :cry:
A dzieci takie wykształcone !!! ale nie mają czasu :roll: :roll: :roll: posłały rodziców PKS-em i kłopot z głowy bo nie wiadomo na kogo trafią :?: :?: :?:
Na internecie same zboki :!: :!: :!:
Pozdrawiam :(
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Adu jeżeli zbokami nazywasz forumowiczów to delikatnie mówić nie ładnie i po gówniarsku. Trzymaj fason . Pozdrawiam
adu2014
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Przeczytaj uważnie i powoli co napisałem raz albo dwa , a jeżeli trzeba będzie to przeczytaj trzeci a dopiero pisz :evil: :evil: :evil: Nie mam zamiaru nikogo obrażać ,tym bardziej samego siebie :P :P :P
Sam pisze forum i obrażać się nie zamierzam :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

sztani pisze:Adu jeżeli zbokami nazywasz forumowiczów to delikatnie mówić nie ładnie i po gówniarsku. Trzymaj fason . Pozdrawiam
sztani :) Adu jak na moje nikogo nie obraża :) on pisze, że ludzie myślą, że internauci to zboczeńce i dlatego zamiast wejść na forum i poszukać wspólnego dojazdu to wloką się autobusami i narzekają 8-) 8-) 8-)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

..."Na internecie same zboki :!: :!: :!:..." samodzielne zdanie tak można było zrozumieć niestety :(
Zablokowany