Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
wyspiarka pisze: 11 mar 2022 22:12
Jestem aktualnie w Biawenie (do 2 kwietnia).
Gdyby ktoś miał jakieś pytania dotyczące pobytu to zapraszam do "rozmowy"
Pozdrawiam!
Witam,będę tam od 4 maja ,proszę napisać jak tam jest,moje sanatorium to Wysowa 95 klinika psychosomatyczna.Pozdrawiam
Witam czy uzdrowisko wysowa sa , oddalone jest daleko od ośrodka biawena ? I czy bezpośrednio podjeżdża się pod ośrodek czy jest gdzoes przystanek i trzeba dalej radzić sobie?
Wysowa jest mała ale urokliwa. Dla piechurów jak ja idealna. Biawena jest trochę na uboczu do Parku jest niespełna dwa kilometry. Niestety pod górkę, trudno mi zrozumieć jak NFZ wysyła ludzi z ogromnymi problemami z chodzeniem w takie miejsca. Sam ośrodek bardzo fajny, ale ja spędzam w pokoju mało czasu.
Życzę dobrej atmosfery i super pobyt u.
Busy zatrzymują się przed CZC a do Biaweny jest jakieś 200 m pod górkę, i obok Glinnika też przejeżdża bus . Można więc poprosić to się zatrzyma i do przejścia będzie 100 m. Trzeba się dogadać z kierowcą.