Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Sławku , może na początek poczekam na Twoją relację o ile będziesz miał zasięg i chęci .
Potem będą pytania , pakujesz się powolutku ?
Pozdrawiam cieplutko a życzenia szerokiej drogi złożę Ci jutro .
Tak jak obiecałam kolego Sławku , życzę Ci szerokiej drogi , bez przykrych niespodzianek
i udanego pobytu w tym Wieńcu , pozdrawiam .
P.s. a może poczekaj tam aż i ja przyjadę .
jestem. jazda z warszawy ok 2,5 godziny. parkingi zapchane. pielęgniarka zaliczona. szybciutko. czekam na lekarza. mialem na 10.19 ale jest kolejka...obsów godzinny. posiłki o 7, 12, 17. nie wiem jeszcze jakie zabiegi. mam jedynkę. w pokoju jest zestaw do robienia herbaty, szklanka, łyżeczka, czajnik. widok na dach stołówki. ogólnie na razie fajnie...
dani888 pisze: 07 maja 2022 20:49
Sławku , może na początek poczekam na Twoją relację o ile będziesz miał zasięg i chęci .
Potem będą pytania , pakujesz się powolutku ?
Pozdrawiam cieplutko a życzenia szerokiej drogi złożę Ci jutro .
Sławku dzięki za wstępną fotorelację , super , obudziły się wspomnienia ...ech .
Fajnie , ze masz pokój jednoosobowy a do pogaduch znajdziesz ludków wszędzie .
W budynku nadal maseczki ? Jak z zabiegami ? Widzę , że godziny posiłków masz takie
jakie i ja miałam . Pozdrawiam i czekam na cd. .
Dzięki Dani .
Pozdrawiam Cię również serdecznie, życzę cudownego, udanego wyjazdu do znajomego sanatorium.
Życzę dużo zdrówka i... do zobaczenia już niebawem w dziale sportowym.
Lato minie szybko (niestety ) i znów zaczną skakać a my komentować. A może być ciekawie...
A żeby było w temacie, to chciałbym jeszcze raz trafić do Wieńca.
Bo już raz chciałem...
Kaziu , dziękuję Ci bardzo ale muszę poczekać jeszcze trochę z tym wyjazdem - 2 m-ce aż .
Odnośnie skoków może być ciekawie , nowy trener itd...
A Ty nie masz jak załatwić sobie tego Wieńca ?
Pamiętam , chciałeś i nie wyszło , buziaczki .