Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzień Dobry
Otrzymałam informacje z Zus-u o takim terminie wyjazdu.
Chciałam się dowiedzieć na jakie zabiegi można liczyć w tym sanatorium.
Pozdrawiam serdecznie.
Wejdź na ich stronę i na cennik zabiegów. Zabiegi suche (większość) są na miejscu łącznie z basenem a na mokre trzeba chodzić na drugą stronę parku do Eskulapa. Być może coś się zmieniło po remoncie bo coś tam podziałali w piwnicach ale najlepiej zadzwoń do nich. O zabiegach i tak decyduje lekarz ale można z nim się dogadać co do niektórych. Powodzenia
Witam. Byłem w ubiegłym roku( 2021 ) w lecie w Świteziance. Warunki mieszkalne, zakwaterowania dosyć dobre.Pokoje głownie 2 osobowe.W większości z klimatyzacją ,indywidualnie sterowaną. Zabiegi , tak jak napisał mój przedmówca - wszystkie suche są w gabinetach w pomieszczeniach piwnicznych Świtezianki. Natomiast tzw mokre to tylko-wanna z hydromasażem , wirówki na ręce, nogi. Oraz oczywiście basen z gimnastyką . Pozdrawiam i życzę przyjemnej rehabilitacji dla podreperowania zdrowia jak i dla ducha, wypoczynku.