Opinia (Revita Muszyna)

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
manio59
Na forum od: 04 maja 2022 12:18
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 5

Opinia (Revita Muszyna)

Post autor: manio59 »

Witam wszystkich , właśnie chciałem się podzielić z wami opinią o sanatorium Revita w Muszynie byłem tam na turnusie od 14.03 do 04.04.2020
Sam pobyt ok ale budynek lata 70 pokoje (akurat byłem w 2 osobowym) łózka połączone tak że stopy nasze się mogły dotykać (a okres covidowy).
A pro po Covidu w czasie przyjmowania nas do sanatorium podpisywaliśmy oświadczenie jeśli zachorujemy to musimy natychmiast opuścić sanatorium , po 1 tygodniu 2 osoby zachorowały na covida o czym dyrekcja nas nie poinformowała osoby te nie były izolowane przebywały w pokoju w którym mieszkały personel donosił im posiłki. Trwało to około tygodnia , korytarz nie był dedykowany co skutkowało dalszymi zarażeniami Tak się stało 1 osoba zachorowała wyjechała na drugi dzień . Też nas nie poinformowano , oraz korytarze i winda nie poddano dezynfekcji .Po przyjeździe dzwoni do mnie znajoma z turnusu i pisze zrób sobie test na covida bo jestem chora mam covida , ja na szczęście nie zachorowałem taki mieliśmy turnus. Dyrekcja sanatorium nie chciała się przyznać do zaistniałej sytuacji nie mówiąc o jakimś powitaniu oraz przedstawieniu oferty jaką sanatorium dysponuje i wykupieniu dodatkowych zabiegów. Traktowano nas jak kolejne jednostki które przyjechały na rehabilitacje. Jedynym plusem pobytu była piękna pogoda. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2022 23:12 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
Arker
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękował: 101 razy
Podziękowano: 54 razy

Re: Opinia

Post autor: Arker »

Oj niebadz taka drobiazgowa ,przezylas wiec poco te zale ,na sile nikt nie wysyla mozna nie jezdzic w okresie pandemi .Myslisz ze tylko w Revicie tak bylo ,otuz NIEEE,tam gdzie ja bylem tez bylo podobnie ale dlamnie to nie problem .Pozdrawiam i mysl pozytywnie
Gość

Re: Opinia

Post autor: Gość »

manio59 pisze: 04 maja 2022 13:03 [...] właśnie chciałem się podzielić z wami opinią o sanatorium Revita w Muszynie byłem tam [...]
Nie zauważyłeś że to facet pisze? 🤔
manio59
Na forum od: 04 maja 2022 12:18
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Opinia (Revita Muszyna)

Post autor: manio59 »

Witam ponownie , ja nie pisałem żeby tam nie jeździć , tylko że do takich sytuacji nie dochodziło.
Jeździmy aby poprawić własne zdrowie a nie narażać innych . Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Opinia (Revita Muszyna)

Post autor: dani888 »

Manio , dziękuję za opis pobytu ale nie chciałabym znaleźć się na Twoim miejscu .
Pozdrawiam i życzę zdrówka :serce: .
ODPOWIEDZ