Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Re: Szalona Paczka

Post autor: Atina »

Dzień dobry
Ysy na kuracji Grażynka chyba już też....piękna pogoda tylko życie brać garściami :P
Kawa ,słońce jest dobrze :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Dzień Dobry :kwiat:

Pozdrawiam i odhaczam obecność....tych co w Raju ;) :) życzę fajnych chwil :kwiat:
Awatar użytkownika
ysy
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2022 21:22
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: ysy »

Witajcie kochani Szaleńcy :kwiat: :serce:
Grażynka :serce: od dziś zaczyna kuracje :) Super towarzystwa i zabiegów życzę Tobie :D
Pytacie jakie towarzystwo i czemu mnie tak mało?
No to odpowiadam, zacznę od końca, rzadko jestem bo zasięgu nie ma a ich wewnętrzny internet to już wogóle tragedia. Muszę znaleźć miejsce gdzieś na zewnątrz z zasięgiem i w tedy przez telefon mogę coś napisać.
Druga sprawa towarzystwo, nie jest źle ale bywało lepiej. Moi współspacze to faceci w dechę ale reszta trzyma się tylko swojego nosa. W sobotę i wczoraj w niedzielę, były piękne imprezy w Połczynie a ja mam w aucie 4 wolne miejsca więc paniom które są przy moim 6-io osobowym stoliku zaproponowałem że mogą się ze mną zabrać. Od razu był odzew, a to kijki a to z koleżanką jest umówiona a to ma dzień zaplanowany. No dobra, pojechałem więc sam a wieczorem pokazałem zdjęcia i filmiki z festynu, i co? A no panie z pretensjami do mnie że czemu im nic nie powiedziałem bo one też by chętnie pojechały. To było w sobotę a w niedzielę nic nie mówiłem i pojechałem sam na dalszą część festynu. W końcu jest też bus to niech tam sobie kapryszą do woli, bo dawać i prosić to chyba lekka przeginka :lol:
Po powrocie do domu pokażę Wam focie i je opiszę bo tu nie mam takich możliwości.
Miłego dnia życzę Wam moi kochani i super kuracji dla zaczynających :kwiat: :serce: :D

A co do nocnych kontroli tośmy się wycwanili, zamykamy drzwi a klucz zostawiamy w zamku i jak teraz pukali np. dziś w nocy ok.22:30 to nie reagowaliśmy.
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękowano: 4 razy

Post autor: ewana »

Witam wszystkich ,Ysy na wyjeżdzie wesoło :lol: panie rozkapryszone ,no nie ,raczej chyba nie załapały :lol: Grazynka na wyjeżdzie ,wreszcie odpocznie :Gienia humorek serwuje :kwiat: Pogoda piękna ,słoneczko i nie za gorąco ,taką pogodę lubię :Ja odwiedziłam Mikołajki ,rejs po jeziorze Śniardwy ,takie małe co nieco, ale lepszy rydz niż nic .Po wniosek mogę dopiero w sierpniu ,niestety rok czekania ;) Miłego dnia :kwiat:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Hej kochani :D .
Tak , miałam wczoraj odezwać się ale nie miałam jakoś humoru , siostra w szpitalu ...ale będzie ok .
Ysy :serce: nam tu rewelacje pisze :lol: :lol: choć szkoda , że zasięgu mu brakuje . Poza tym ma odpocząć chłopak .
Grażynka pewnie już też na miejscu i życzę Tobie i Ysemu super wypoczynku , super zabiegów i fajnego towarzycha :kwiat: .
Ewanko :serce: , byłaś na Mazurach ? :D Super , obudziłaś we mnie miłe wspomnienia bo ja praktycznie prawie co roku jeździłam latem na Mazury...
Gieniu :kwiat: :kwiat: :D , zmobilizowałam się i klikam choć skrótem staram się .
Małgoś :serce: z niezapominajką zajrzała i znów wspomnienia ...to były ulubione kwiatuszki mojej mamy .
Do mojego wyjazdu zostało jeszcze trochę dni ale lecą jak szalone więc pewnie zanim się obejrzę to będę wsiadać do busa a jeszcze szybciej wracać :lol: . Trzy tygodnie miną szybko....
W tym m-cu mam troszkę spraw urzędowych i białe kitle , dalej jeszcze nie wiem , okaże się .
Ale dość :) , pozdrawiam wszystkich serdecznie z pięknego Podlasia :kwiat: ;) .
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Dobry wieczór wszystkim :D
Szwagierka po powrocie z sanatorium wróciła do nas, dlatego nie mam tyle czasu żeby zaglądać na forum ;) w piątek już wyjeżdża do Włoch, więc będę miała luzu :D

Danii dużo zdrówka dla siostry :serce:

Grażynka już na kuracji, więc życzę pięknej pogody i doborowego towarzystwa i udanych zabiegów :kwiat:

Ysy ma problemy z zasięgiem, więc ma przymusowy odwyk od netu, będzie więcej czasu na przyjemności ;) a po powrocie będzie o czym pisać :D
Miłego wieczoru :kwiat:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Witam i ja wieczorową porą :serce:
Ysy złapał neta,żeby coś nam napisać :lol:
Grażynka, pewnie zabiegana jeszcze się nie odmeldowała ;) :o
Danii czas szybko mija i zaraz i Ty wybędziesz :lol:
Alutka konwersacje rodzinne :P
I ja dziś odwiedziłam biały kitel u neurologa, diagnoza nie ciekawa po rezonansie :( , hm....ale poczekam jeszcze, mam przeprowadzkę :roll:
Pogodę piękną mamy, więc spokojnej nocki i jutro dzionka :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Tu Szalona Paczka

Post autor: Hipokryt »

grazynamackowiak pisze: 10 maja 2022 21:54 Dobranoc paczuszko :kwiat:
Wzajemnie grazynamackowak :kwiat:
Dołączam się do tych życzeń Dobrej Nocki dla Szalonej Paczuszki :kwiat: :D
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Witam co tu tak cicho.... :?: :idea:
Ysy bez zasięgu, Grażynka zajęta meldunkami i rehabilitacja, więc cisza nikt kawki nie podał :lol:

Ja serwuję południową, kto zagląda zapraszam 8-) :)
Miłego dzionka, ja jadę po płytki ;)

:serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
BarbaraG
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 sie 2018 12:24
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 41 razy
Podziękowano: 24 razy