Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry wszystkim
Marzenka kawkę zostawiła, więc ja zapraszam na coś słodkiego do kawki
Ja dziś ze szwagierką byłam parę spraw załatwić i obiadek kupiłyśmy gotowy raz na jakiś czas można
Miłego popołudnia
Dzień dobry
Ale tu pustki, ja to wiadomo odsypiałam wczorajszą imprezkę ale gdzie reszta
Słoneczny dzień choć zdecydowanie chłodniej niż wczoraj ale ciągle bez deszczu.
Miłego dnia wszystkim
Dzień dobry
Też jestem ogarnięta od rana teraz nic nie robię...obiad podgrzę w odpowiednim momencie
Słońce jest deszczu brak ...świat i my będziemy mierzyć się z bardzo drogą żywnością z różnych względów
Póki co kawa
Gieniu alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach
Ja też dziś nie gotuję, szwagierka będzie robić risotto z grzybami więc ja dalej świętuję a co taka okazja może się już nie powtórzyć bo jutro wyjeżdża
Witam ,coś chłodny mamy maj u mnie poniżej 10 stopni ,ale jest słońce ,choć tyle Piję drugą kawkę i myślę ,jak to wielcy tego świata myślą ,żeby nam się w głowie nie poprzewracało z dobrobytu :Obiadek mam z wczoraj ,tylko ziemniaczki dogotuję .Miłego dnia dla całej paczki