Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atinko , już jest drogo , rok temu , np. udka były po ok 4 zł , teraz są po ok 14 zł ... i tak jest ze wszystkim
Alutko , co prawda to prawda z tym piciem bo jak umiaru zabraknie to może się to tak skończyć ... albo i gorzej
Nie chcesz chyba powiedzieć , że będziesz tęsknić za szwagierką
Ewanko , Małgosiu , i u mnie chłodno , niby słonecznie , a chłodno
Dzień dobry
Kolejny słoneczny dzień przed nami
Ja mam dziś wizytę u fryzjera, czas coś zmienić, przez całą zimę farbowanie odbywało się w domu przy pomocy córki lub męża i dziś wydam zaoszczędzone w ten sposób pieniążki
Miłego dnia wszystkim
Tylko Małgosia i Alutka się zameldowały , część w rozjazdach , część na działkach ...
Miłego popołudnia Wszystkim
....
Kowalski postanowił zrobić żonie niespodziankę. Poszedł do fryzjera, zgolił wąsy, brodę, przystrzygł krótko włosy. Kiedy wrócił, żona rzuciła mu się na szyję i zaczęła namiętnie całować.
- Wiedziałem kochanie, zę zrobię ci niespodziankę!
- Och, to ty?! - krzyknęła speszona żona.
Witam w pogodny i ciepły majowy dzionek .Bzy pomału zaczynają przekwitać ,chyba z powodu suszy O tak Gieniu działki ,ogródeczki ,balkoniki i wyjazdy t...taka pora nastała ,trzeba się cieszyć ,że można bez zamaskowania i ograniczeń z tym zwiazanych W temacie fryzjer ,ja glównie do podcinania chodzę ,a tak też sama sobie zmieniam kolorek ,od czasu do czasu wszak kobieta zmienną jest Miłego popołudnia
Hej , witam i ja Was popołudniem .
Czytam , że fryzjer , działeczki itd.... a ja muszę kisić się w domu i na razie zapomnieć o fryzjerze . Pyli wszystko co rośnie a ja zakatarzona , ledwie na oczy widzę , ech...a tak ślicznie .
Na balkon trochę wychodzę ale w czapce , wyobrażacie sobie ?
Z tą suszą to macie rację ale zapowiadają opady a nawet burze i ziąb .
Miłego popołudnia dziewczyny .
Dobry wieczór
A ja dziś pół dnia byłam na pięknej plaży...bylo cudownie pogoda marzenie 25 stopni
Mamuśki z niemowlaczkami dojrzałe społeczeństwo i wagarowicze
Nadal oczekujemy na deszcz ,lilak na pomorzu dopiero kwitnie...
Czekam na deszcz