Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam i pozdrawiam No to zaczynamy Poniedziałek 13 dzień miesiąca , temperatura w okolicach Katowic 1stopień powyżej zera , niebo zasnute chmurami , opadów jak na razie nie przewidujemy
Troszkę śniegu .Jakieś 5 centymetrów .Temp. -3 stopnie bez sloneczka ale jestem dobrej myślii wyjdzie ( jak nie dziś to może jutro). trzeba było szyby skrobać. Pozdrawiam tych co mają słoneczko i tych co go dziś nie mają
sztani pisze:Troszkę śniegu .Jakieś 5 centymetrów .Temp. -3 stopnie bez sloneczka ale jestem dobrej myślii wyjdzie ( jak nie dziś to może jutro). trzeba było szyby skrobać. Pozdrawiam tych co mają słoneczko i tych co go dziś nie mają
Oprócz skrobania szyb miałam jeszcze jazdę figurową na lodzie Prognozy pogody mówią, że od jutra będzie cieplej - zobaczymy...