Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Wtam
Parę słów muszę napisać.no nie stety czas szybko mija.alcia
Wszystko opisała perfekcyjne,byłem dziś w budowlanych.no nie stety nasz turnus słabnie.balety wykańczają to już 3 tydzień.no i górki organizmu nie oszukasz . jeszcze jutro zameczek i ognisko,forum u mnie na zakończenie.i w nauczycielu w sobotę .balety na koniec.oczywiscie zgoda musi być i to będą ostatnie.balety.no i jeszcze chyba w niedzielę te szczyt co alcia
Pisała no i czeka jeszcze mnie ten kościół czerwony na Słowacji.a muszę tam dojść.i będzie to chyba poniedziałek na tym kończę
CDN....
Bardzo fajnie się was czyta, jak wchodzę na forum to z przyjemnością czyta się takie relacje, zazdroszczę super ekipy i fajnie spędzonego czasu. Dziękuję za superowe opisy. Pozdrawiam serdecznie
Fajny czas ,miejsce i co najważniejsze-Pozytywnie Zakręceni LUDKOWIE Miło spędzają czas kuracji-przykład dla innych i Satysfakcja dla nich-o wspomnieniach już nie ... wspomnę, Pozdrawiam Serdecznie Całą Ekipę
Andrzej 1955 dzięki za wsparcie, dziś były ostatnie balety,
w zameczku,ale oczywiście jeszcze jutro się spotykamy u mnie
w nauczycielu na ognisku i to już będzie ostatnie nasze spotkanie,za 2-3dni wracamy do swoich obowiązków.przykre.ale prawdziwe,jeszcze tylko u nas w sobotę w nauczycielu muszę zorganizować potańcówkę.bo nie ma kto i to będzie koniec
CDN.....
Miło czytać, że jesteście zadowoleni ze swoich pobytów i kuracji, bo jak mniemam kuracja też była zadowalająca ? Pogoda wam dopisała, a to chyba najważniejsza rzecz, która gwarantuje najpełniejsze odkrywanie uroków Szczawnicy i okolic. I to jak widzę, Wam się udało ! Dzięki wszystkim za zdjęcia z wypadów, tęskni człowiek, oj tęskni.... pozdrawiam
Witam nie mam sił pisać po ognisku ale muszę
ją tego nie rozumiem, umawiamy się cały tydzień
na ognisko u mnie. .nauczyciel. .. a nie jest tutaj takie
Proste ,a Alkocholik pisze nie przyjdę ja tego nie rozumiem
Cdn...
Wiktor ale była nas czwórka i to się liczy. Dzięki za ognisko. Moniko, Grażynko, Wiktor, Alkocholik dzięki za wsparcie w górach, w tańcach i w codziennych spotkaniach, nieraz przypadkowych.
Bardzo się cieszę bo jeszcze dziś udało nam się z Moniką przejść z Palenicy do schroniska pod Durbaszka i potem zejść do Jaworek. Piękna, widowiskowa trasa,po drodze bacówki a w nich wędzone loscypki.
Załączniki
IMG_20220603_180312.jpg (154.33 KiB) Przejrzano 477 razy
IMG_20220603_205509.jpg (54.35 KiB) Przejrzano 477 razy