Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No taka zdolna to ja nie jestem...tutaj mam Was wszystkich..a do Poznania mało by kto przyjechał....bankrut od początku
Jeśli założysz - przyjadę od 12,0 do 16,0 , spokojnie mogę kawkę w Twojej kawiarence pić ... a moze i Zbyszek da sie namówić na wyjazd na kawę ... ale warunek - do Twojej kawiarenki
Witam-to trzeba by było jakieś wahadło ... transportowe zamówić- albo hulajnogi .... wieloosobowe bo przy tych cenach paliwa to niewyróba Pozdrawiam i smacznego ... wszystkiego życzę