Covid w Równicy -Ustroń
Covid w Równicy -Ustroń
poszłam do lekarza po receptę i on mówi ,jak wyjdzie test pozytywny
musi pani natychmiast opuścić sanatorium, nie wierzyłam że mam covid i powiedziałam robimy test
no i wyszedł pozytywny ,i od razu wypis ,powiedziałam że nigdzie nie wyjadę,przecież jak będę jechała
kilkoma środkami lokomocji ,dworce to mogę zarazić z 50 osób.
Pielęgniarka mi powiedziała że mogę być jeszcze 7 dni/ po 185 zł/ za dobę
Powiedziałam że ani nie zapłacę i też nie wyjadę bo się zaraziłam w sanatorium, nie mogę teraz chora
z bagażami jeździć po dworcach i szukać dojazdu.
Lekarz prowadzący mi mówił że w ciagu 2 dni wyjechało 40 osób bo mieli test dodatni.
Może ktoś z Was ma wie czy sanatorium ma prawo wyrzucić chorego kuracjusza na ulice aby zarażał ludzi
w powrocie do domu.bo jeżeli nie chce wyjechać to się liczy jako pobyt hotelowy
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2018 19:45
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowano: 3 razy
Re: Covid w Równicy -Ustroń
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 19 razy
- Podziękowano: 73 razy
Życzę Ci szczęśliwego załatwienia sprawy ale przede wszystkim łatwego przejścia choroby.
kuracjuszy, absolutnie , ja zaraziłam się tu w sanatorium
najbardziej jestem zszokowana że lekarz tak lekko mówi "test pozytywny ,natychmiast proszę opuscić
sanatorium,kiedy powiedziałam że jest to absolutnie niemozliwe , co mam jechać tyloma środkami lokomocji
(wogóle to bym obecnie nie dała rady bo nie mam siły , dojdę do stolika jak przyniosą posiłki (bardzo dobre)
ale prawie to wszystko stoi nie zjedzone.
kiedy zapytałam jaka cena za śniadanie to pielęgniarka odp., pani się dowie u dietetyczki Komercja.
Samosia pisałam do Ciebie kilka razy wcześniej na priv.ale coś źle robiłam bo nie przeszło
przepraszam